Våga boka- fri avbokning fram till två veckor före kursstart

Vi ser fram emot att få möta dig i sommar och i höst, såväl fysiskt som digitalt. Vi förstår att det kan vara svårt att planera framåt och boka in sig på kurser och utbildningar i rådande läge, och vill därför erbjuda kostnadsfri avbokning fram till två veckor före start. För diplomutbildningar är det 30 dagar innan utbildningsstart som gäller.

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Kalendarium

I blickfånget

Utbildningsområden

Massage utbildning

Massageutbildningar

Hälften av Sveriges alla massörer är utbildade på Axelsons. Sedan 1962 har vi byggt upp ett internationellt rykte som “the home of swedish massage”.

kroppsterapi utbildning

Kroppsterapier

Oavsett om du är intresserad av zonterapi eller akupressur är vårt mål att göra dig till en trygg och säker terapeut redo att börja jobba direkt efter utbildningen.

fotvårdsutbildning

Medicinsk Fotvård

Är du intresserad av människor och vill ha en kvalitativ utbildning som leder till jobb? Då är Axelsons utbildning i medicinsk fotvård ett bra val!

yoga utbildning

Träning, Kost & coaching

För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på det senaste inom såväl forskning som ämnet de undervisar i. Läs mer om vår PT utbildning, utbildning till Hälsocoach och Kostrådgivare här.

spa och hudterapeut utbildning

SPA & Hudvård

Axelsons har både utbildningar och kurser inom SPA och hudvård. Den gemensamma nämnaren är vårt intresse för helheten och att hälsa och välmående kommer inifrån och ut.

hälsocoach utbildning

Yoga och ayurveda

Yoga är i dag en välkänd och mycket omtyckt form av fysisk träning, som många förknippar med inre ro, avslappning och stresshantering. Vi på Axelsons erbjuder flera populära utbildningar och kurser inom yoga och ayurveda.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM VAD SOM HÄNDER HOS OSS!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar, tränings- och hälsotips samt information om våra utbildningar, kurser och elevbehandlingar

fJag godkänner att Axelsons Institute sparar min kontaktinformation enligt vår personuppgiftspolicy.

tJag vill få nyhetsbrev och erbjudanden.

Presentkort

Onlinekurser

Artiklar

Elevbehandlingar

Elevbehandlingar