AKUPRESSURENS GRUNDER

Har du några frågor?
Starta Chatt

Akupressurens grunder – Onlinekurs

Akupressurens grunder är en inspirerande grundkurs som passar för alla och som även är en perfekt ”prova- på” kurs! Om du redan är kroppsterapeut kan du lätt kombinera denna behandling i din nuvarande metod.

I kursen får du lära dig de grundläggande teknikerna för att kunna ge en hel akupressurbehandling för nacke och axlar och balansering samt kortare behandlingar för vanligt förekommande besvär såsom illamående och förkylning. Du lär dig hitta och behandla akupunkter på ett pedagogiskt sätt.

Praktiska övningar varvas med kortare teoretiska inlägg om kinesisk medicin. Du bekantar dig med begreppen i TKM (Traditionell Kinesisk Medicin) såsom Yin och Yang, Qi, meridianer och de fem elementen.

Färdigheter som garanterat kommer att uppskattas av dina nära och kära.

Du lär dig även egenvårdsmassage, ögonbehandling samt andningsövningar under kursen.

Vem är kursen tänkt för?

Denna kurs är som namnet säger en kurs för icke professionellt bruk. Den passar även dig som funderar på att utbilda dig till professionell Akupressör men först vill testa hur det känns.

Kursen innehåller följande avsnitt

  • Introduktion
  • Akupressurens bakgrund
  • Introduktion till Traditionell Kinesisk Medicin (TKM)
  • Akupunkter
  • Nacke och axelbehandling
  • Balanserande behandling
  • Behandlingar för vanligt förekommande besvär
  • Egenvårdprogram i form av andningsövningar och egenmassage

Snabbhetspremie!

Om du påbörjar yrkesutbildningen inom ett år från att du har gått introduktionskursen får du tillgodogöra dig hela kostnaden för onlinekursen (Akupressurens grunder) eller halva kostnaden för introduktionskursen som har hållits på någon av våra orter i Sverige.

Vad är en onlinekurs?

Kursen är helt onlinebaserad och du kan därför gå kursen, när, var och hur du vill. Du kommer ha tillgång till kursen i 6 månader och kan under dessa månader läsa den i din egen takt eller gå tillbaka och läsa avsnitt flera gånger. Kursen kommer att bestå av olika avsnitt som inkluderar läsbart material och videos.

Från97 kronor i månaden
Pris 2200 ,- inkl moms
Nästa start

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt