Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Använd vintern kreativt!

 

Det är viktigt att komma utomhus även på vintern. Men vinterns mer inåtgående karaktär kan också användas kreativt. Vad längtar du efter?

Bor du i Skandinavien bjuder de nästkommande månaderna på väder som får många av oss att vilja gå inomhus. Visst är det viktigt att komma ut ändå – sök dig för all del till dagsljus, frisk luft och rörelse!

Men kanske är det nu du ska lära dig spela ett instrument, plocka fram symaskinen eller akrylfärgerna, börja meditera regelbundet eller satsa lite mer tid på läcker hemlagad mat. Fråga dig själv vad du har lust till och behöver!

Anmäl dig till en kurs eller låna böcker, hitta inspiration på internet. Familjemedlemmarna blir kanske inspirerade, så se inte deras närvaro som ett hinder.

Bryt ett mönster i vinter, skapa en ny vana! Och du… om kroppen svarar att det den vill ha är ”mer sömn”, så lyssna på det också!

En bra bok om du verkligen vill  komma igång och sätta mer färg på livet är Julia Camerons ”Öka din kreativitet”.  Du kan hitta den på bibliotek och antikvariat.

Här får du fler sunda vintertips:

Maias Medicinska glögg
Snabbakat glutenfritt fröknäcke