AVSPÄNNINGSMASSAGE

Denna helgkurs passar både för dig som är nybörjare och som vill testa avspänningsmassage för hemmabruk samt för terapeuter som vill ha ny inspiration.

Har du några frågor?
Skicka fråga
Utbildningsgaranti

Denna helgkurs passar både för dig som är nybörjare och som vill testa avspänningsmassage för hemmabruk samt för terapeuter som vill ha ny inspiration.

De flesta människor går omkring med spänningar i musklerna, speciellt i nacke, skuldror och rygg. Ofta är det fråga om spänningar orsakade av stress eller ensidiga rörelsemönster. Det kan även handla om så kallade försvarsspänningar efter olika skador eller trauman. Oavsett orsak kan du ge avspänningsmassage, som är en effektiv och enkel metod utvecklad av Hans Axelson.

Avspänningsmassagen utförs med lugna och lätta grepp. Vi börjar med rygg och skalp för att sedan fortsätta med en skön och effektfull ansiktsmassage. Avspänningstester görs på armar och ben och behandlingen avslutas med vaggnings- och skakningsrörelser.

Metoden påverkar hela kroppen och är ofta effektivt smärtstillande och rogivande.

Kursen passar både för dig som vill ge avspänningsmassage till nära och kära, så kallat för hemmabruk, och för dig som är terapeut och vill ha ännu en massageteknik att arbeta med.

Fler massagekurser/massageutbildningar på Axelsons

Läs vår artikel om olika massagetekniker här!

Från54 kronor i månaden
Pris 3 000 ,- inkl moms

Göteborg, Stockholm
Nästa tillfälle 2020-10-17 Stockholm, Axelsons Institute
Från 3 000 SEK inkl moms
2 dagar

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Klarna och Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.