Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Axelsons SPA & Skin Clinic

Axelsons spa och skin clinic

Axelsons SPA & Skin Clinic

Axelsons SPA & Skin Clinic är ett City-SPA som du hittar både i centrala Stockholm och i centrala Malmö. Det är den perfekta platsen för återhämtning för både kropp och själ och utgör en stark kontrast till det ibland alltför hetkiska storstadslivet.

Som du kanske redan vet har Axelsons Institute varit ledande inom massage och friskvård i över 60 år. Vi ville använda all den kunskap som vi hade i skolan och skapa en plats där vi kan hjälpa människor i en harmonisk miljö som samtidigt var i linje med allt vi tror på. En plats där du kan fly bullret, stressen och det ofta hektiska tempot en storstad bär med sig och ägna en stund åt din inre och yttre hälsa.

Allt det här resulterade i att vi 2005 öppnade vår första anläggning på Hamngatan i Gallerian mitt i centrala Stockholm. Idag har vi två anläggningar, en på Odengatan 72 mitt i lugna och mysiga Vasastan och en på Stortorget 9 i Malmö som vi öppnade 2014.

Så fort du kliver innanför dörrarna på någon av våra anläggningar tar vår fantastiska personal och de duktiga terapeuterna hand om dig. På Axelsons SPA och Skin Clinic erbjuds resultatinriktade behandlingar som kan hjälpa dig med återhämtning såväl som att behandla problem med muskler, hud och fötter.

På båda anläggningarna kan du välja bland ett stort antal behandlingar. Du hittar alltifrån massage och hudvård till lyxiga skönhetsbehandlingar, fotvård och hela SPA-paket utförda av kompetenta, erfarna och väldigt uppskattade terapeuter.

Axelsons SPA Stockholm

Odengatan, Stockholm

I Stockholm hittar du numera Axelsons SPA & Skin Clinic på Odengatan 72 mitt i stillsamma Vasastan med huvudstadspulsen från Odenplan runt hörnet.

Vill du boka en behandling gör du det lättast online eller ringer till Odengatan direkt på 08-440 80 80.

Axelsons SPA Malmö

Stortorget, Malmö

På Stortorget 9 i Malmö hittar du Axelsons SPA & Skin Clinic. En välkommen och populär oas mitt i centrala Malmö där du kan komma in och fly vardagen för en stund. Behandlingarna i Malmö kan du boka via hemsidan eller på telefon: 040-619 55 40.

Om du vill komma bort en stund, ladda batterierna och slappna av är du varmt välkommen att besöka Axelsons SPA & Skin Clinic i Stockholm eller Malmö.

Vi ser fram emot ditt besök!