Business & Coaching

Business & Coaching

Att jobba som terapeut är så mycket mer än att vara duktig på sin metod. Då merparten väljer att starta eget gäller det även att ha kunskaper i affärsmannaskap, marknadsföring, starta eget, lagar och mycket mer. Allt detta ingår i våra yrkesutbildningar men vi erbjuder det även som en egen kurs.

För att få bra och bestående resultat av sina behandlingar behöver kunden ofta göra någon förändring i sitt liv. Ändra på kosten, börja träna, stretcha eller förändra någon annan vana. För att kunna motivera och hjälpa sin kund genomföra dessa förändringar gäller det att inspirera och motivera på ett professionellt och inkännande sätt. Med vår nya kurs MI Coach får du redskapen.

MI – Motivational Interviewing – är en internationell metod inom kommunikation som ger en öppning till framgångsrika klientsamtal och uppdrag inom många områden. Samtidigt kan du förvänta ett lyft i dina relationer med familj och vänner. 

Hälsocoachens yrke innebär att förebygga ohälsa genom att informera och inspirera människor till att välja en sund livsstil.

Den här utbildningen hette tidigare Friskvårdskonsult men har nu fått nytt namn till Hälsocoach.

Axelsons veckosluts- och distansutbildning till Hälsocoach ger dig redskap för att kunna skräddarsy friskvårdsprogram för människors varierande behov. Efter avslutad och godkänd utbildning blir du diplomerad Hälsocoach, diplomerad Friskvårdsmassör och diplomerad  kostrådgivare.

Att vara Hälsocoach passar utmärkt för dig som har ett genuint intresse för hälsa och vill ha ett självständigt yrke. Du arbetar med hela människan, fysiskt såväl som mentalt och på flera sätt; med massage, kostrådgivning, stresshantering och stöd för att kunna genomföra bestående förändringar i sitt liv.

För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på den senaste forskningen och inom sitt område. Samtliga lärare är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang.

Axelsons diplom – både välkänt och världskänt

När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. Axelsons utbildar människor till yrkesroller med stort ansvar.

När du är examinerad ser vi därför till att du besitter all den kunskap du behöver för att du och dina kunder ska känna er trygga i behandlingsrummet. Titlarna vi ger våra elever ska vara mycket mer än titlar, och Axelsons hjälper var och en av alla elever att bli riktigt duktig och proffsig i sitt friskvårdsutövande.

Företagscoach eller förälder? MI ger goda samtal med alla