Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Charlie blev trebarnsmamma med zonterapi

– Jag tog emot totalt fem behandlingar, som resulterade i tre härliga barn! Det är ett bra utfall, tycker jag. Så säger Charlie Michelsen, 37.

”När vi planerade första barnet, försökte vi utan resultat i över ett år. Jag övervägde att göra en utredning, när en kompis tipsade mig om zonterapi.  Arne gav mig två behandlingar under loppet av en månad – och så blev jag gravid! När vi började tänka på andra barnet, gick jag till zonterapi så snart vi bestämt oss. Jag fick en behandling – och så blev jag gravid utan väntetid.
När det var dags för tredje barnet, försökte vi i ett halvår. Sedan gick jag igen och fick två behandlingar – och så funkade det. Jag tycker det är så häftigt att man kan påverka utan operation eller hormoner, bara med lite tryck på fötterna!
När jag försökte bli gravid första gången uppstod efter ett par månader en viss stress kring att tajma ägglossningen och så vidare. Det ändrade inte zonterapin på, det kommer man inte riktigt från när man vill göra sitt bästa. Men zonterapin gav ett både mentalt och fysiskt lugn. Jag kände att jag var i trygga händer hos en kompetent person, jag fick direkt en känsla av att ”allt kommer att lösa sig”. Och visst gav behandlingarna även ett fysiskt lugn.
Men om någon skulle antyda något om placeboeffekt tittar jag bara på mina ungar, som i dag är tio, fem och ett och ett halvt år gamla. De är lite för
verkliga för att vara ren placeboeffekt!”

Läs mer här om hur zonterapi kan hjälpa.