Fördjupningskurs i Borrteknik

Ett perfekt komplement för utbildade fotterapeuter

Har du några frågor?
Starta Chatt

Idag finns ett enormt utbud av olika borrar i olika material och former. Utan rätt kunskaper är det svårt att välja och veta hur de ska användas på bästa sätt. Under denna kurs i fördjupar vi oss i borrteknik och lär oss skillnaden på olika borrar.

Under kursdagen går vi igenom olika borrar och lär oss skillnaden mellan dem. Du får en demonstration i hur man använder olika borrar på naglar och hud tillsammans med vattenslipmaskin och får prova de olika borrarna. Med rätt borr och vattenslipmaskin kommer du kunna erbjuda dina kunder en proffsig behandling med ett väldigt fint resultat på betydligt kortare tid.

Efter avslutad kurs erhåller du ett intyg.

 

Förkunskapskrav

Medicinsk Fotterapeut

Lärare

Stockholm: Susanne Österholm

Göteborg: Lena Liifv 

Från27 kronor i månaden
Pris 1 500 ,- inkl moms
Nästa start

Förkunskapskrav

Medicinsk Fotterapeut

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt

UTBILDNINGSORTER

  • Stockholm
  • Göteborg

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.