FOT-SPA

Ett perfekt komplement för utbildade fotterapeuter

Har du några frågor?
Starta Chatt

Lär dig en avkopplande och lyxig “må bra-behandling” som lämnar kundens fötter mjuka och lena – en perfekt behandling som komplement för utbildade fotterapeuter. Behandlingen görs med Maria Åkerbergs produkter med naturliga ingredienser från växtriket.

Under kvällen lär du dig om konceptet fotspa; vad är fotvård ned naturliga produkter från växtriket, vilka fördelar finns och vilka terapeutiska effekter har råvarorna för kunden.

Fotvård kombineras med fotbad/skrubb och skalpmassage. Vi pratar produkter (eteriska oljor, skrubbar, krämer) och innehåll/egenskaper hos dessa. Vi går igenom hand eller en skalpmassage som passar att ge när kunden sitter i fotbad, fotmassage, hur man lägger upp en fotvårdsbehandling och kombinerar detta med fot-spa.

Du får även ett kit från Maria Åkerbergs med produkter för Fot-Spabehandlingar.

I kursen varvas teori och praktisk genomgång av behandlingen.

Efter avslutad kurs erhåller du ett intyg.

 

Förkunskapskrav

Utbildad Fotterapeut

Från29 kronor i månaden
Pris 1 800 ,- inkl moms
Nästa start

Förkunskapskrav

Utbildad Fotterapeut

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt

UTBILDNINGSORTER

  • Stockholm
  • Göteborg

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.