Hot stone massage

Har du några frågor?
Starta Chatt

Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer och ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Axelsons tar sina lavastenar från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn, som absorberas genom huden. Dessa stenar har förmåga att bevara värme. Denna behandling är mycket efterfrågad och är ett utmärkt komplement till olika former av massage.

Kursen är ett perfekt komplement för dig som massör eller spaterapeut och består av 3 kursdagar inklusive praktik på skolans elevklinik där du under sakkunnig handledning ger Hot stone behandling. 

Hot stone massage ingår även i utbildningarna till Spaterapeut och Spaterapeut för massörer.

Förkunskapskrav

Friskvårdsmassör eller motsvarande.

Från81 kronor i månaden
Pris 4 900 ,- inkl moms
Nästa start

Förkunskapskrav

Friskvårdsmassör eller motsvarande.

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt

UTBILDNINGSORTER

  • Stockholm

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.