MASSAGESAGOR - ett lekfullt, avslappnat och enkelt sätt att ge massage!

Har du några frågor?
Starta Chatt

Massage ökar kroppskännedomen!

Känslan av att själv bestämma över sin kropp och ger en fin stund med vila och återhämtning. Massage gör att barnet (och du) lättare kommer till ro och somnar. Ofta kan det också bli en mysig pratstund där barnet berättar om dagen eller tar upp något som hänt.

Toleransen och förståelsen för varandra stärks vid regelbunden massage. Det gör att det blir mindre konflikter och lättare att hantera dem när de uppstår. 

I dagens samhälle är det lätt att hjärnan får för mycket stimulans och kroppen för lite. Med massage så balanseras detta. När vi är lugna och balanserade så klarar vi bättre av stressande situationer och får det bättre ihop.

"-Får jag ge dig massage?"

När man masserar barn är det viktigt att alltid fråga om de vill få massage. Detta så att de känner att de själva bestämmer över sin kropp och när de vill berörda. Detsamma gäller när barn ska massera varandra.

Rätt utfört skapar massage tillit och trygghet, som i sin tur stärker band och skapar sunda relationer.

För att det ska vara lätt som möjligt att lära sig massera är massagesagorna filmade så att du och barnen enkelt kan följa med. De finns även som pdf att ladda ned ifall du vill ha dem bredvid dig. 

Fler massagekurser/massageutbildningar på Axelsons

Läs vår artikel om olika massagetekniker här!

Pris: 900 ,-
ink. moms

Nästa start

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt