INTRODUKTIONSKURS I YOGAMASSAGE

Har du några frågor?
Starta Chatt

Upptäck Yogamassage – introduktionskurs för dig som vill prova på!

Introduktionskursen passar dig som vill få ett ordentligt smakprov på vad yogamassage är och om utbildningen och yrket skulle kunna passa dig. Fokus är på demonstrationer med efterföljande praktiska övningar så att du får rikligt med egna ”hands-on” upplevelser.

Du får en introduktion till uppvärmning med massage samt prova några yoga-baserade stretchar för olika delar av kroppen. Bland annat några stretchar för att öppna upp bröstkorgen och andningen när klienten sitter upp. Avslutningsvis introducerar vi en förenklad version av den avslappnande massagen för ansikte och huvud som ingår i tekniken.

Dagen innehåller också teoripass där du får kunskap om Yogamassagens ursprung och grundprinciper samt dess användbarhet och fördelar. Du får även information yrkesutbildningen till yogamassageterapeut

Är du intresserad av Yrkesutbildningen?

Läs mer om vår yrkesutbildning till Yogamassageterapeut här:

Från40 kronor i månaden
Pris 2 200 ,- inkl moms
Nästa start

Tider

Introduktionskursen hålls:

Stockholm kl.09:30 – 17:00

Mal kl.09:00 – 16:30

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt

UTBILDNINGSORTER

  • Stockholm

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.