Raw Code Settings GENERALPRESETS Code:

INTRODUKTIONSKURS I ZONTERAPI

Har du några frågor?
Starta Chatt

Hos oss på Axelsons kan du gå en introduktionskurs i zonterapi. För dig som vill lära dig grunderna för att kunna behandla nära och kära med lättare krämpor och/eller dig som vill prova på innan du bestämmer dig för yrkesutbildningen.

Zonterapi eller Reflexologi som det även kallas är en metod som kan hjälpa att kroppen att självläka. Det fungerar mot kroniska såväl som akuta besvär men är även en naturlig metod för att hålla sig frisk och verkar förebyggande. Det här görs via så kallade reflexzoner i foten.

När en obalans uppstår i din kropp, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck. Med zonterapi kan du stimulera området genom en speciell massage som hjälper din kropp att återställa balansen i din kropp.

Med zonterapi kan du på naturlig väg lokalisera problemområden och behandla allt från huvudvärk och magkrämpor till smärtproblematik i organ, muskler och leder – Helt naturligt!

Låter det här intressant? 

Du är inte ensam att tycka det och det är kanske därför många går vår introduktionskurs i zonterapi. Vår introduktionskurs passar dig som vill:

  • Är nyfiken, vill testa på och lära dig grunden i zonterapi.
  • Vill gå hela yrkesutbildningen
Introduktionskursen ges på flera orter, bland annat Stockholm, Göteborg och Växjö. Se i högerspalten aktuella orter och datum.  
Om ni är ett arbetslag eller ett kompisgäng som hellre vill gå en kurs mitt i veckan kan vi eventuellt skräddarsy en introduktionskurs för er. I så fall behöver ni vara minst 10 deltagare. 

Bli Zonterapeut

För dig som vill vidareutbilda dig och bli Zonterapeut börjar din resa med introduktionskursen som är ett inträdeskrav för att gå yrkesutbildningen. Den goda nyheten är att du har möjlighet att få räkna bort den kostnad du betalt för kursen från kostnaden för yrkesutbildningen tack vare vår snabbhetspremie!

Snabbhetspremie

Om du väljer att gå yrkesutbildningen inom ett år från när du gick ”Zonterapi introduktionskurs” (tidigare ”Zonterapi för husbehov”) alternativt ”Zonterapi för fotterapeuter”, får du räkna av den kostnad du betalt för kursen från kostnaden för yrkesutbildningen, eftersom det är ett inträdeskrav att gå en av kurserna. Dessa kurser arrangeras ibland på andra orter än Stockholm, se hemsidan för senaste nytt.

Läs mer om Yrkesutbildningen för Zonterapi på länken nedan.

Från89 kronor i månaden
Pris 4 925 ,- inkl moms
Nästa start

Hej! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Starta chatten genom att trycka på "skicka fråga" eller ring oss på 08-54 54 59 00.

Starta Chatt

UTBILDNINGSORTER

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Växjö

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.