Boka din utbildning / kurs

« Bakåt

Naturlig Facelift


Kursbeskrivning

Grundkurs

Vad vi tänker, känner och äter avspeglar sig i ansiktet. På grundkursen får du lära dig läsa dessa signaler och behandla både på ytan i huden och på djupet i musklerna. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska och ayurvediska tekniker samt ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlar du både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

Upplägg: 3 dagars kurs, varav 1 dag på skolans elevklinik där du tar emot kunder utifrån och ger en behandling. Tider: De två första kursdagarna kl.10–17. Sista dagen kl.9–16.

Påbyggnadskurs

På fortsättningskursen får du lära dig punkter och zoner som korresponderar med kroppens funktioner och organ. Du får också lära dig arbeta med utrensning och balansering av kroppen, som även har en positiv inverkan på huden. Du får även lära dig ansiktsmuskelmassage, specifika faceliftpunkter, självhjälpspunkter och ansiktsdiagnostik enligt den kinesiska principen.

Det går utmärkt att behandla sig själv hemma med Naturlig Facelift, som ett komplement till den dagliga hudvårdsrutinen.

Målgrupp

Du kan gå kursen för hemmabruk eller som komplement för dig som är zonterapeut, hudterapeut eller massör.

Förkunskaper

Fyllda 18 år.

Pris

Kursavgift 4 500 SEK inkl moms
Stockholm
16 - 17 maj18 maj
Få platser kvar
06 - 08 oktober
Platser kvar