Boka din utbildning / kurs

« Bakåt

Yogamassage Introduktionskurs,


Kursbeskrivning

Introduktionskurs, för dig som vill prova på!

 

Introduktionskursen passar dig som vill få ett ordentligt smakprov på vad yogamassage är och om utbildningen och yrket skulle kunna passa dig. Fokus är på demonstrationer med efterföljande praktiska övningar så att du får rikligt med egna ”hands-on” upplevelser. Du får en introduktion till uppvärmning med massage samt prova några yoga-baserade stretchar för olika delar av kroppen. Bland annat några stretchar för att öppna upp bröstkorgen och andningen när klienten sitter upp. Avslutningsvis introducerar vi en förenklad version av den avslappnande massagen för ansikte och huvud som ingår i tekniken. Dagen innehåller också teoripass där du får kunskap om Yogamassagens ursprung och grundprinciper samt dess användbarhet och fördelar. Du får även information om den längre yrkesutbildningen till yogamassör. Du får även information om den längre yrkesutbildningen till yogamassageterapeut.

 

Introduktionskursen hålls på flera orter i landet. Yrkesutbildningen hålls i Stockholm. Läs mer om yrkesutbildningen här. 

 

Förkunskaper

Introduktionskursen: Fyllda 18 år.

Yrkesutbildningen: Utbildad kroppsterapeut eller yogainstruktör. Alternativt Yogamassage introduktionskurs (1 dag) och ett individuellt samtal med oss direkt efter introduktionskursens slut (samma dag).

 

Kontaktperson vid andra orter än Stockholm och Göteborg

Uppsala

Rebecca Liljefors

Mejl: rebecca@uppsalayogamassage.se

Mobil: 070-2500737

 

Tid

1 dag, 09:30 - 17:00

Pris

Kursavgift 2 200 SEK inkl moms
Gävle
07 september, 09:00 - 17:00
Platser kvar
Göteborg
01 september, 09:15 - 17:00
Få platser kvar
Söderhamn
16 november, 09:00 - 17:00
Platser kvar