« Bakåt

Yogamassageterapeut - Introduktionskurs (1 dag)


Kursbeskrivning

Introduktionskurs, för dig som vill prova på!

 Introduktionskursen passar dig som vill få ett ordentligt smakprov på vad yogamassage är och om utbildningen och yrket skulle kunna passa dig. Fokus är på demonstrationer med efterföljande praktiska övningar så att du får rikligt med egna ”hands-on” upplevelser. Du får en introduktion till uppvärmning med massage samt prova några yoga-baserade stretchar för olika delar av kroppen. Bland annat några stretchar för att öppna upp bröstkorgen och andningen när klienten sitter upp. Avslutningsvis introducerar vi en förenklad version av den avslappnande massagen för ansikte och huvud som ingår i tekniken. Dagen innehåller också teoripass där du får kunskap om Yogamassagens ursprung och grundprinciper samt dess användbarhet och fördelar. Du får även information om den längre yrkesutbildningen till yogamassageterapeut.

 Introduktionskursen hålls på flera orter i landet. Yrkesutbildningen hålls i Stockholm. Läs mer om yrkesutbildningen här

Förkunskaper

Introduktionskursen: Fyllda 18 år.

Yrkesutbildningen: Utbildad kroppsterapeut eller yogainstruktör. Alternativt Yogamassage introduktionskurs (1 dag) och ett individuellt samtal med oss direkt efter introduktionskursens slut (samma dag).

Tid

1 dag, 09:30 - 17:00

Pris

Kursavgift 2 200 SEK inkl moms
1 dagar mellan 12 mars 2022
Schema
12 mars 2022
Stäng
Stockholm, Axelsons Institute
Platser kvar
1 dagar mellan 30 maj 2022
Schema
30 maj 2022
Stäng
Stockholm, Axelsons Institute
Platser kvar
1 dagar mellan 04 september 2022
Schema
04 september 2022
Stäng
Stockholm, Axelsons Institute
Platser kvar