Boka din utbildning / kurs

« Bakåt

Zonterapeut - Introduktionskurs


Kursbeskrivning

Kursen riktar sig även till dig som vill lära dig grunderna för att kunna behandla nära och kära med lättare krämpor och/eller dig som vill prova på innan du bestämmer dig för yrkesutbildningen. 

Zonterapi/ Reflexologi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär. Det är också en fin metod för att hålla sig frisk och som en förebyggande behandling. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck, och man kan ofta känna små kristaller. Vid zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa balansen. En zonterapibehandling kan alltså användas både till att lokalisera och åtgärda.

Snabbhetspremie!

Om du väljer att gå yrkesutbildningen inom ett år från när du gick ”Zonterapi introduktionskurs” (tidigare ”Zonterapi för husbehov”) alternativt ”Zonterapi för fotterapeuter”, får du räkna av kostnaden för kursen från kostnaden för yrkesutbildningen, eftersom det är ett inträdeskrav att gå en av kurserna. Dessa kurser arrangeras ibland på andra orter än Stockholm, se hemsidan för senaste nytt.

Förkunskaper

Fyllda 18 år.

Tid

3 dagar, 09:00 - 17:00

Pris

Kursavgift 4 925 SEK inkl moms
3 dagar mellan 01 - 03 oktober
Schema
01 - 03 oktober
Stäng
Växjö, Klostergatan 6 vån 2,
Få platser kvar
3 dagar mellan 05 - 07 november
Schema
05 - 07 november
Stäng
Stockholm, Axelsons Fotvårdsskola
Få platser kvar
3 dagar mellan 25 - 27 mars 2022
Schema
25 - 27 mars 2022
Stäng
Perstorp
Platser kvar
3 dagar mellan 20 - 22 maj 2022
Schema
20 - 22 maj 2022
Stäng
Göteborg, Axelsons Institute
Platser kvar