Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Eive och Jens – två massageelever med framtiden utritad!

Med denna utgångspunkt valde de att utbilda sig till massörer.

– Massage har jag haft i bakhuvudet under de senaste 15 åren och nu fick jag chansen att förverkliga mina tankar/drömmar och valde då givetvis Axelsons säger Eive Wallman som även har ett stort idrottsintresse. Han har tränat och idrottat hela livet, allt från handboll i ungdomsåren till långdistanssporter som maratonlöpning, Vasalopp och ultradistanscykel. Dessutom styrketränar han regelbundet och har alltid varit intresserad av hur kroppen fungerar och hur man ska ta hand om den både muskulärt och näringsmässigt.

Jens Öhman kände att han ville kunna kombinera sin PT-utbildning med en massageutbildning och därmed kunna ta med sina kunskaper och behandlingsmetoder var han än hamnar.

– Jag kom till insikt att jag ville syssla med något där jag fick använda mina resurser till något positivt och givande. Kroppen är otroligt fascinerande och kul att lära sig mer om!”

 

Som en stor familj

När de tänker tillbaka på steg 1 och 2 är de starkaste minnena klasskamraterna och de kompetenta lärarna.

– De underbara lärarna med deras intressanta kunskaper och utlärningsmetoder säger Jens och fortsätter – Känslan som rådde i klassen, att vi alla visade på ett genuint intresse när det kommer till att ta våra kunskaper till praktiken och hjälpa andra på bästa sätt.

– Dessutom är alla som en stor familj menar Eive som tycker att lärarna har gjort ett fantastiskt jobb.

 

På det klara med hur de vill jobba

De har båda framtiden utritad för sig. Eive har redan startat sin egna firma Wallmans Massage & Friskvård  och ska etablera sig som massör i Göteborg. Här ska han vända sig till företag och idrottsmän/-kvinnor, framför allt cyklister, löpare och folk som tycker om att hålla sin kropp i trim.

– Men man behöver absolut inte vara idrottsman för att anlita mig. Jag har lärt mig en massa tekniker som passar på både elitidrottare, vanliga motionärer och även på folk som inte idrottar alls tillägger han.

Jens tänker bedriva eget företag på klinik ihop med andra yrken inom friskvård för att på så sätt få en så bra och bred kunskapsbas som möjligt.

– Det är roligare om man kan använda sig av ett bra kontaktnät så man på bästa sätt kan hjälpa kunderna.

 

Vi på Axelsons tackar för er tid och önskar lycka till i framtiden!