ELEVBEHANDLINGAR

Våra duktiga elever behöver kunder till sina praktikperioder! Vi kan därför erbjuda elevbehandlingar i de flesta behandlingsmetoder som undervisas på skolan till ett mycket lågt pris. All behandling sker under sakkunnig handledning.

Vi samarbetar med Benify och Epassi. 

Hur bokar jag en elevbehandling?

Aktuella datum då eleverna genomför behandlingar hittas under respektive behandling, börja med att välja ort lite längre ner på sidan eller klicka här. För att se bokningsbara tider klickar du dig själv fram i bokningskalendern till de aktuella dagar som anges. Ser du inga aktuella datum eller “INGA AKTUELLA TIDER” innebär det att eleverna inte har praktikdagar för tillfället. Ser du inga bokningsbara tider på de dagar som anges innebär det att dagen för tillfället är fullbokad. Eventuella avbokningar kommer direkt upp på hemsidan som bokningsbara tider.

Hur avbokar/ombokar jag en elevbehandling?

Om du behöver avboka/omboka din behandling kan det göras kostnadsfritt till och med 48 timmar innan bokad tid. Du avbokar enklast genom att vidarebefordra din bekräftelse tillsammans med texten "Jag önskar avboka följande tid" till avboka@axelsons.se, alternativt via chatten här på hemsidan.

Önskar du omboka din tid följer du samma instruktioner, varpå vi återkommer per telefon för att hitta en ny tid (i den mån du inte har möjlighet att svara när vi ringer avbokar vi tiden och lämnar ett meddelande på din telefonsvarare).

Har du inte möjlighet att komma på din behandling är det möjligt att ge din tid till ex. en familjemedlem, vän eller kollega. Du behöver inte ändra bokningen i dessa fall, utan bytet meddelas vid ankomst.

Sen avbokning/ombokning eller missad tid debiteras till 100%.

Var sker elevbehandlingarna?

Göteborg

Samtliga elevbehandlingar i Göteborg sker på Axelsons Institute – Odinsgatan 28.

Stockholm

Behandlingar i Medicinsk fotvård sker på Axelsons Institute – Brunkebergsgatan 8.

Övriga behandlingar i Stockholm sker på Axelsons Institute – Brunkebergsgatan 8.

Att tänka på:

För att få behandling behöver du vara frisk! Behandlingar ges ej vid sjukdomssymptom, feber, cancer eller om du äter penicillin/antibiotika. Vissa behandlingar ges ej heller om du nyligen haft en blodpropp, är gravid eller har hjärtproblem. Är du osäker på vad som gäller i just ditt fall, kontakta oss via info@axelsons.se alternativt via chatten på www.axelsons.se så hjälper vi dig.