Axelsons SPA Skola

Elevbehandlingar hos Axelsons SPA Skola

Behandlingsmeny

OBS! I nuläget går det inte att boka behandlingar på SPA Skolan via internet, för bokning ring 08-612 21 55.

Aromainpackning

Inleds med en uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i kroppsbalm, som blandas med en aromaolja. Med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. *Rekommenderas ej vid: se fotnot. Ges även till gravida.

ca 55 min Pris: 350:-

Dubbelbehandling

Kombinera en lera eller aromainpackning med massage som är 55 min lång. Hela behandlingen blir då ca 1 tim 50 min.

Pris 650:-

Exlusiv SPA- och skalpmassage

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller och gör huden mjuk och len. Därefter får du en SPA-massage med en kroppsbalm som blandas med en aromaolja. Behandlingen avslutas med hårbottenmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage med akupressur. Ges även till gravida. *Rekommenderas ej vid: se fotnot.

Pris: 650:-

Energikur

En uppiggande saltpeeling för hela kroppen, som tvättas av med en varm handduk. Därefter får du en halvkropps SPA-massage, där du själv väljer fram eller baksida. *Rekommenderas ej vid: se fotnot.

ca 55 min Pris: 350:-

Hot Stone massage

En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och olja. Deras värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. *Rekommenderas ej vid: se fotnot.

ca 80 min Pris: 600 :-

Kroppsmassage med välgörande oljor

Genom knådningar, strykningar och tryck löser massagen upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Ges även till gravida.

Ca 55 min Pris: 420 :-

Lerinpackning och application

En varm helkroppsinpackning med mineralrik lera. Välgörande för stela leder, trötta muskler, akneproblem och dålig blodcirkulation. Även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur ingår. Behandlingen avslutas med en bodylotion blandad med en aromaolja som appliceras på kroppen. *Rekommenderas ej vid: se fotnot.

ca. 55 min Pris: 350:-

SPA-massage

En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden. *Rekommenderas ej vid: se fotnot.

Ca 55 min 420 :-                   

Slimming – alginpackning

En varm helkroppsinpackning, med näringsrika spirulina alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen föregås av en kroppspe- eling som avlägsnar gamla hudceller och banar väg för alginpackningen. Peelingen tvättas av med en varm handduk. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Avslutas med en mjukgörande bodylotion *Rekommenderas ej vid: sköldkörtelproblem, struma samt se fotnot.

ca 55 min Pris: 400:-

Exklusiv Slimming/detoxkur + spa-massage

En varm helkroppsinpackning med näringsrika alger, de har en avgiftande och utrensande effekt. Den börjar med en kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och banar väg för algerna. Peeling- en tvättas av med varm handduk. I behandlingen ingår ansiktsrengöring, ansiktsmask och avstres- sande ansiktsmassage med akupressur. Därefter en skön helkroppsmassage med en härlig bodylotion och en aromaolja. *Rekommenderas ej vid sköldkörtelproblem, struma samt se fotnot.

ca 1 tim 50 min. Pris: 700:-

 

* När eleverna praktiserar på skolan ges ej behandlingar vid: feber, cancer, epilepsi, blodpropp, graviditet (förutom SPA-massage, aromainpackning och klassisk massage), hjärtproblem, om du äter penicillin/antibiotika, akuta inflammationer/infektioner samt se under respektive behandling.

Möt våra lärare och tidigare elever

Jobbet där framtiden ligger för dina fötter

Visste du att diabetes kan synas på fötterna? På Axelsons yrkesutbildning till

Kent masserar Brynäs IF

Kent Larsson jobbar som massör på heltid för Brynäs IF. Han finns

PT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands

Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Redan vid tidig

Axelsons gav Tobias mod att starta eget

25-årige Tobias Dehlin driver sitt eget företag som ekologisk kost och näringsrådgivare.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Laddar...
Kan vi hjälpa dig?
close slider
Fält med * måste fyllas iKan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på
08-54 54 5900

Vilken ort gäller det