Behandlingsformer och priser

Klassisk massage

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Stockholm 330:-   Göteborg 300:-

Behandlande massage

Många besvär i leder och muskler orsakas av strama och spända muskler. Under den här behandlingen jobbar vi direkt på de muskler som är spända och hårda. Vi masserar och töjer ut musklerna med en speciell teknik. Förutom massage och muskeltöjningar kan även triggerpunkter ingå i behandlingen, då triggerpunkter är en av de vanligaste orsakerna till smärta i muskler och leder. Med tryck, massage och muskeltöjningar kan dessa punkter upphöra med sin smärtprojicering. Efter behandlingen kommer du känna dig rörligare och mer avslappnad.

För att kunna hjälpa dig med problematiken du söker för utför eleverna en del muskeltester. Detta för att kunna behandla så specifikt som möjligt och kunna ge dig eventuella rehabövningar.

Stockholm 300:-   Göteborg 300:-

Terapeutisk massagebehandling

Behandlingen är helt anpassad till patientens besvär och kan därför variera från patient till patient. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, tennisarmbågar, huvudvärk m.m. Massageterapeuten använder en eller flera av följande behandlingsmetoder och tekniker; taktil behandling, specifik muskelmassage, muskeltöjningar, strain and counterstrain och revolving. Terapeuten gör även en del muskeltester för att kunna komma fram till den bakomliggande orsaken. Det gemensamma syftet med dessa behandlingsmetoder och tekniker är att lösa upp och motverka muskelspänningar så att du känner dig rörligare och slipper smärta/ har mindre ont. Vid behov ger massageterapeuten även övningar för dig att fortsätta med hemma.

För att kunna hjälpa dig med problematiken du söker för utför eleverna en del muskeltester. Detta för att kunna behandla så specifikt som möjligt och kunna ge dig eventuella rehabövningar.

Stockholm 300:-   Göteborg 300:-

Lymfmassage

Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Stockholm 450:-  Göteborg 450:-

Ekologisk ansiktsbehandling

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling i ansikte och på dekolletage, avstressande ansiktsmassage samt massage på dekolletage, överarmar, nacke, axlar och avslutas med ansiktsmask. Allt med 100% ekologiska produkter och råvaror.

Stockholm 350:-

Medicinsk fotvård – ge dina fötter en chans

I behandlingen ingår fotbad, nagelvård, ta bort förhårdnader och liktornar. Vi kan ge råd om nageltrång, vårtor och svamp men också information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera. Behandlingen avslutas alltid med en skön fotmassage. Behandlingstiden är ca 45-60 minuter.

Stockholm 330:-   Göteborg 300:-

Taktil behandling

Taktil behandling är en mjuk massage, som alternerar strukturerade rörelser med stillhet. Behandlingen ges på bar hud med en vegetabilisk olja, och du bäddas in i mjuka handdukar och filtar. Behandlingen skapar en känsla av trygghet och lugn, vilket kan skapa ett ökat välbefinnande. Du tillåts att bli invaggad i en känsla av att bara-vara som öppnar upp för ökad kroppskännedom.

Stockholm 400:-  Göteborg 350:-

Koppning

Med hjälp av mjuka silikonkoppor masseras kroppens bindväv och muskler. Det är en vacumterapi som ger avslappning, värme och välbehag. Metoden lämpar sig för ömma muskler och leder, den är cirkulationshöjande samt en stark detox-metod.

Stockholm 250:-

Bindvävsmassage

I denna metod arbetar man med de reflexzoner som finns i hudens djupa bindväv. Hela kroppen behandlas men ryggen är den kroppsdel som är viktigast. Under behandlingen drar man med speciella drag-hakgrepp isär den bindväv som sitter fast på olika zonområden. Detta ger en reflexmässig reaktion på motsvarande organ via det autonoma nervsystemet. OBS! Du bör inte ha någon menstruation vid behandlingstilfället och inte vara gravid.

Stockholm 300:-

Revolving – öppnar upp din rörlighet

En djupgående och skön massagemetod som påverkar den djupa muskulaturen, muskelhinnorna och andningen.

Stockholm 300:-

Yogamassage

En behandlingsform som påverkar hela kroppen och som når de djupare bindvävsstrukturerna. Genom strykningar och stretching baserade på yoga stimuleras kroppen att återvända till sin naturliga hälsa och vitalitet. I behandlingen används sesam-olja som är bra för alla kroppstyper och speciellt för personer i “kalla” länder. Mängden olja som appliceras är jämförbar med mängden lotion som används vid vanlig massage. Behandlingen utförs på en madrass på golvet. Massagen verkar effektivt för rygg-och nackproblem, huvudvärk, ischias, stress, sömnstörningar, nedsatt immunförsvar, matsmältningsproblem, problem med muskler och leder.

Vi ger ej yogamassage vid följande tillstånd: Gravida kvinnor samt personer med akuta svårare problem och sjukdomar. Till exempel tar vi inte emot personer med akut högt blodtryck, akut diskbråck, akuta hudproblem, hjärt- kärlproblem, samt svårare problem med muskler och leder.

Stockholm 400:-

Akupressur

Har sina rötter i den urgamla kinesiska traditionen där man ser kropp och sinne som en enhet. Man jobbar på akupunkturpunkter med fingrar i stället för med nålar.

Stockholm 300:-   Göteborg 300:-

Ekologisk ansiktsbehandling med en enkel makeup

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling i ansikte och på dekolletage, avstressande ansiktsmassage samt massage på dekolletage, överarmar, nacke och axlar för att avslutas med en enklare makeup. Allt med 100% ekologiska produkter och råvaror.

Stockholm 350:-

Ekologisk ansiktsbehandling med hand-SPA

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling i ansikte och på dekolletage, avstressande ansiktsmassage samt massage på dekolletage, överarmar, nacke, axlar och avslutas med ansiktsmask. Vi behandlar också dina händer och underarmar med peeling och massage. Allt med 100% ekologiska produkter och råvaror.

Stockholm 350:-

Cellulitbehandling med koppning (45 min)

Celluliter betyder egentligen inflammation i cellerna – men det är inte det vi menar i dagligt tal. Vi tänker närmast på de ”gropar” oftast kvinnor får på låren eller sk apelsinhud. Detta kommer sig av att fettcellerna som är stora samlar sig med förkärlek just där spänningarna är som störst vilket då leder till att kroppens vätskor (blod, lymfa och vävnadsvätska) inte cirkulerar som det ska. Det blir stagnation i området.

Koppning ökar alla vätskors rörelse vilket leder till ökad tillförsel av näring och syre samt bortförsel av slaggprodukter och koldioxid (detox), avspänning, mjukhet och en befriande känsla.  Cellulitbehandling ger dig mindre celluliter och skulpterar kroppen.

Cellulitbehandlingen passar också er som har höftledsproblem tex artros. Den mjukar upp all muskulatur runt höften

Stockholm 300:-

Frans- och brynfärgning inkl. lättare brynplock

Frans- och brynfärgning, inkluderar lättare brynplock. Tänk gärna på att inte ha vattenfast mascara eller kraftig make up när du kommer på denna behandling.

Ekologisk ansiktsbehandling med konsultation

Avkopplande ansiktsbehandling med efterföljande hudvårdskonsultation (15-30 min) som berör hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. Vi går igenom hudvårdsrutin, produkter och hur du kan understödja din hud med hjälp av kosten. Vi avslutar med rådgivning och du får med dig råd hem som passar din hud. Denna behandling finns i två kombinationer: 60 min ansiktsbehandling med 30 min konsultation eller 30 min ansiktsbehandling med 30 min konsultation.

Ekologisk ansiktsbehandling med portömning

En djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring och skonsam peeling av ansiktet. Portömningen tar effektivt bort orenheter i huden och behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask. Efter behandlingen känns huden len och har fått en fräschör och lyster.

Ekologisk ansiktsbehandling med frans- & brynfärgning

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling i ansikte och på dekolletage, avstressande ansiktsmassage samt massage på dekolletage, överarmar, nacke och axlar för att avslutas med fuktgivande ansiktsmask med lera. Allt med 100% ekologiska produkter och råvaror. I behandlingen görs även frans- och brynfärgning, inkluderar lättare brynplock men inte formning av bryn.

Naturlig facelift/ansiktsmassage

Du får en behaglig ansiksmassage som har en positiv inverkan på cirkulation och muskulatur i ansiktet genom att lösa upp spänningar och ge ansiktsmusklerna ett riktigt lyft.

Stockholm 390:-

Zonterapi

Teorin utgår från att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter bla på fötterna. Genom att stimulera den aktuella zonen uppstår en kommunikation med det sjuka organet, som då tillfrisknar på naturlig väg.

BOKA

 

Behandlingar på SPA-skolan

 

Möt våra lärare och tidigare elever

Jobbet där framtiden ligger för dina fötter

Visste du att diabetes kan synas på fötterna? På Axelsons yrkesutbildning till

Kent masserar Brynäs IF

Kent Larsson jobbar som massör på heltid för Brynäs IF. Han finns

PT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands

Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Redan vid tidig

Axelsons gav Tobias mod att starta eget

25-årige Tobias Dehlin driver sitt eget företag som ekologisk kost och näringsrådgivare.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Laddar...
Kan vi hjälpa dig?
close slider
Fält med * måste fyllas iKan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på
08-54 54 5900

Vilken ort gäller det