UTBILDA DIG TILL FRISKVÅRDSMASSÖR

Efter avslutad utbildning till Friskvårdsmassör har du djupa kunskaper i den svenska klassiska massagen. Du kan ge både förebyggande och friskvårdande massage, en behaglig hel- och delkroppsmassage, ansiktsmassage, taktil behandling, och har ett mjukt och inkännande sätt att behandla triggerpunkter. Tryckmassage utanpå kläderna hanterar du med van hand.

Har du några frågor?
Skicka fråga
Utbildningsgaranti

Early Bird 10%

Vill du lära dig klassisk massage, som komplement till ett annat yrke eller för hemmabruk? Vill du ha en kort, innehållsrik friskvårdskurs som kan genomföras delvis på distans, parallellt med jobb och familjeliv? Då är Axelsons kurs Friskvårdsmassage något för dig!

utbildningsgaranti grå

Massage är ett fantastiskt och alltid uppskattat redskap, att använda professionellt eller privat. Med kunskaper i massage för friskvård, kan du hjälpa familj, vänner eller klienter att frigöra muskelspänningar och smärtor. Beröring och massage stärker välbefinnande och hälsa, förbättrar kroppens immunförsvar och frigör oxotycin, det så kallade “lugn och ro-hormonet”. Oxotycin underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner.

Under Axelsons kurs i Friskvårdsmassage får du de baskunskaper du behöver för att ge behandlingar i förebyggande syfte. Utbildningen är förlagd till fem veckoslut, med teoretiska självstudier mellan kurstillfällena. Du lär dig klassisk massage, avspänningsmassage, ansiktsmassage, taktil behandling samt en mjuk och inkännande behandling av triggerpunkter. I kursen ingår anatomi, fysiologi och grundmedicin samt lärarhandledd patientpraktik. Grundmedicinen läses helt på distans och uppskattas ta cirka 80 timmar.

Om du vill gå vidare och bli diplomerad Friskvårdsmassör kan du gå vår påbyggnadskurs som består av hemstudier i anatomi samt praktik på vår skolklinik. Detta motsvarar Axelsons steg 1 på massageutbildningen. Därefter är du redo att gå vidare in på steg 2 i Axelsons utbildning till Massageterapeut eller steg 2-3 till Medicinsk massageterapeut.

Vill du endast gå en helgkurs för hemmabruk har vi även Massage till husbehov på 2 dagar eller Avspänningsmassage, 2 dagar.

Inga kommande tillfällen
15 dagar
Inga kommande tillfällen

Från1 190 kronor i månaden
Pris 66 125 ,- inkl moms

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Klarna och Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.