Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Hälsohets – bok med viktigt budskap

Jakten på hälsa blir för allt fler en sjukdom. Vi stressar oss sjuka över att vilja vara duktiga, äta och träna “rätt”. Hur har det blivit så?

Boken Hälsohets av Elina Sundström har ett oerhört viktigt budskap till alla friskvårdsarbetare. Såväl personliga tränare som friskvårdskonsulter och kostrådgivare har en av sina största uppgifter och utmaningar i detta: att förmå sina klienter att sträva efter balans i livet, att inte jaga efter den åtråvärda hälsan med en prestationsmani som stressar sönder dem. Annars riskerar resultatet att bli raka motsatsen till det som är målet för de flesta – en sund själ i en sund kropp.
Enligt boken är hälsa mycket mer och annat än en vältrimmad kropp utan fett, medan den ”perfekta” kroppen kan rymma en olycklig och osund människa. Boken innehåller mängder av exempel och fallbeskrivningar, och intervjuer med olika yrkeskategorier om deras syn på hur man understödjer en hälsosam utveckling hos sina klienter.

Elina_Sundstrom_forfattare_Halsohets

Elina Sundström, författare till Hälsohets

Upplaga 1, sept 2015
Miro Förlag, ISBN-nr: 978-91-871810-9-2