Inför ditt besök

INFÖR DITT BESÖK PÅ VÅRA SKOLOR

Inför ditt besök på Axelsons olika skolor är det bra att känna till våra rutiner, exempelvis att vi är en kontantfri klinik och att vi tillämpar 48 timmars avbokningsregel.

Har du fler frågor om hur ett besök hos oss går till kan du kontakta vår reception på telefon: 08 5454 59 00 eller via e-post info@axelsons.se

Inför behandlingen:
Vi ber att du visar respekt för våra elevers praktiktid och hänsyn till övriga kunder och vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna en kvart innan så att du hinner varva ner.
Eleverna kommer och hämtar dig i väntrummet och följer dig till behandlingsrummet. Där kommer du att få berätta och svara på frågor, i journalen kallas detta anamnes (kundkort). Observera även att terapeutens journalföring ingår i besökstiden.

Du är välkommen att framföra önskemål, men du kan inte bestämma vem som ska undersöka och behandla dig. Krav av diskriminerande karaktär – som till exempel könstillhörighet, etniskt ursprung, trosbekännelse eller liknande hos din terapeut kan inte uppfyllas.
Behandlingen utförs av både manliga och kvinnliga elever.

Under behandlingen kommer handledare in i behandlingsrummet för att föra ett kliniskt resonemang med studenten, detta är en del av undervisningen. Handledaren bedömer själv om han eller hon ska hjälpa till med undersökningen men ingen behandling utförs av handledare. Som kund äger man inte rätt, oavsett orsak, att neka handledaren tillträde till behandlingsrummet.

I behandlingstiden ingår, utöver undersökning och behandling, även journalföring. Detta innebär att tiden på behandlingsbänken kan bli kortare än den tid som syns i bokningen.

Vi rekommenderar att du redan innan behandlingen startar tar av dig smycken och klocka och lägger dem i säkert förvar i medhavd väska eller dylikt.

GDPR: Dina kontaktuppgifter som noteras av eleven sparas i låsta skåp och destrueras efter tre år.

Kontraindikationer
För varje behandling upprättas ett kundkort där man går igenom eventuella kontraindikationer
Axelsons har rätt att avbryta behandlingen om en kontraindikation framgår.

Värdesaker
Observera att Axelsons Institute inte tar ansvar för personliga tillhörigheter.

Betalning
Du kan betala med kontokort eller presentkort. Våra presentkort går att köpa på hemsidan eller på skolan. Vi tar inte emot kontanter.

Tidsbokning
Du kan boka via vår hemsida www.axelsons.se/elevbehandlingar/
eller på telefon på 08-54 54 59 00,
Mån-fre: 09.00-12.00

Är du allergisk, äter du medicin, är du gravid? Det är viktigt att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att vi kan ge dig en behandling som passar just dig.

Avbokning eller ombokning
Måste du avboka eller ändra din tid ska detta ske senast 48 timmar före besöket.
Besök som avbokas eller ändras senare faktureras. Avbokan mejlas till: avboka@axelsons.se

Om du vill boka tid hos samma student som du besökt tidigare noterar vi det som ett önskemål men kan inte garantera detta.

Åldersgräns
Kroppsbehandlingar såsom massage, zonterapi, akupressur med flera:
8-12 år i målsmans sällskap
Ansiktsbehandlingar: 13 år
SPA- behandlingar: 16 år