KVINNORS HÄLSA MED AYURVEDA OCH YOGA

På den här unika kursen, inriktad helt på kvinnans hälsa, får du lära dig hur du genom ayurveda och yoga kan förbättra din hälsa. Kursen riktar sig både till kvinnor från 15 år och uppåt samt till terapeuter som vill få nya redskap.

Har du några frågor?
Skicka fråga
Utbildningsgaranti

Earlybird erbjudande - Drömjobbet väntar - Spara 10%

Kvinnors hälsa med ayurveda och yoga – ONLINEKURS

Pris: 3.060 kr

På den här unika kursen, inriktad helt på kvinnans hälsa, får du lära dig hur du genom ayurveda och yoga kan förbättra din hälsa. Kursen riktar sig både till kvinnor från 15 år och uppåt samt till terapeuter som vill få nya redskap.

Finns även som onlinekurs. 

Som människa och kvinna står vi inför många härliga stunder och utmaningar under vår livstid. Ayurveda och yoga har mycket visdom och kunskap som vi kan använda oss av för att hantera allt ansvar och de utmaningar som vi möter utan att det påverkar vår hälsa. Vi tittar på den menstruella cykelns betydelse för vår hälsa och hur vi genom att anpassa oss efter vart vi är i cykeln kan må bättre. Även efter menopaus.

Du får lära dig:

 • hur du kan använda ayurvedisk kunskap i din vardag, varje dag
 • hur du kan hjälpa familj och vänner att få en bra balans i sina liv
 • lägga till ayurveda och yoga till dina befintliga terapeutiska kunskaper

I kursen ingår

 • Introduktion till Ayurveda
 • Introduktion till de olika doshorna; Vata, Pitta och Kapha
 • Kunskap om kroppen utifrån ett ayurvediskt och yogiskt perspektiv
 • Tips och råd för bättre matspjälkning, metabolisk hälsa och hormonell balans
 • Hur du kan motverka och förebygga hormonella tillstånd såsom smärtsam menstruation, kraftiga blödningar, oregelbunden menstruation, endometrios, osteporosis, svallningar och obalans i sköldkörteln genom ayurvedisk vishet
 • Hur du kan hålla dig frisk, stark och åldras sunt i såväl kropp som sinne
 • Ayurvediska kurer
 • Yogapositioner och meditation som balanserar upp obalanser i kropp och sinne

Lärare

Kursens lärare är båda från Indien. De undervisar på engelska men förstår och pratar även svenska.

Dr.(Vaidya) Tejal är Ayuvedisk läkare sedan 14 år tillbaka. Hon har 6 1/2 års studier på universitetsutbildningar inom Auyrveda. Hon gick tog sin Bachelor of Ayurvedic medicine and Surgery (B.A.M.S.) på Mumbaiuniversitetet i Indien. Hon har också tagit en doktorandkurs i Panchakarma (P.G.P.P) på Punauniversitetet i Indien.

Vandana Jain leder Axelsons utbildning i Yogamassage och är yogalärare inspirerad av Iyengar Yogametoden
samt meditationslärare. Hon är uppvuxen i Indien med Ayurvediska principer omkring sig sedan födseln. Vandana förmedlar sina ämnen med stor kärlek och enkelhet. Hon undervisar på svenska och engelska i Ayurveda, yoga, pranayama och meditation.

Från72 kronor i månaden
Pris 3 060 ,- inkl moms
Din sökning resulterade inte i några resultat

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Klarna och Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.