Lediga tjänster

Jobba med oss på Axelsons

På Axelsons vill vi jobba med personer som delar vårt intresse och driv för att göra Sverige till världens friskaste samhälle.


Lediga tjänster

Vi söker säljare till vårt Kundcenter

Under Kundcenters tak på Axelsons Gymnastiska Institut trängs både hjärta och hjärna – vi utgör navet för sälj- och serviceorganisationen och tempot kan delvis vara högt. Kundcenter Stockholm ligger i skolans lokaler i Söderhallarna på Medborgarplatsen som även inkluderar vår verksamhet i Göteborg.
Här blir Du en del i både skolans reception med tillhörande shop samt i vår
kundtjänst där Du servar våra tidigare, nuvarande samt blivande elever via
telefonsamtal, mail och sociala medier. I vårt kundcenter är arbetet därför
varierat och Du manövrerar arbetsuppgifterna med ett glatt och öppet sinne, flexibel inför att snabbt kunna prioritera om när det behövs.

En förmiddag där du säljer bänkpapper till en tidigare elev i shopen, rådgiver med en blivande elev i telefon om vilken utbildning som passar bäst (vilket avslutas med att eleven anmäler sig), kontaktar leads via
telefon, mail och sociala medier gör att timmarna snabbt springer förbi.
Arbetet är roligt, varierat och givande så länge Du är nyfiken, lösningsorienterad, flexibel och proffsig!

Vi ser att du har tidigare säljerfarenhet av något slag, gärna inom detaljhandel och/eller friskvård och skönhet då Ditt huvudsyfte är
att se varje kund-och elevkontakt som en möjlighet att stärka vårt varumärke och att både direkt och indirekt sälja utbildningar, elevbehandlingar och andra produkter.

Dock är inte detta det viktigaste utan det är din personlighet vi bryr oss
allra mest om; Positiv, hjälpsam, insäljande, glad och alltid ha ett leende nära till hands. Team kundcenter består av reception- och driftpersonal i Stockholm och Göteborg och vi har även verksamhet i Norge, Oslo. Totalt ca 10 personer.

Arbetet är förlagt på dagtid med viss del på kvällar samt varannan
till var tredje helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till Claudia
Quas, Kundcenteransvarig Axelsons Gymnastiska Institut. Sista ansökningsdag 27 mars 2020. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka din ansökan omgående!

claudia@axelsons.se
070-039 86 04