Lediga tjänster

Jobba med oss på Axelsons

På Axelsons vill vi jobba med personer som delar vårt intresse och driv för att göra Sverige till världens friskaste samhälle.

Lediga tjänster

Axelsons SPA & Skin Clinic

Sälj- och resultatinriktad SPA-chef sökes till nyöppnad anläggning i Stockholm

Vill du vara med i framtidsprojekt och axla rollen som SPA-chef för en helt ny anläggning? Har du tidigare erfarenhet som chef/ansvarig för ett spa, en större salong eller en friskvårdsanläggning och är auktoriserad hudterapeut? Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring? Då kan tjänsten som SPA-chef för Axelsons SPA & Skin Clinic vara något för dig!

Vi erbjuder

Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasial utbildningsverksamhet inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och driver SPA-och hudvårdsanläggningar i Stockholm och Malmö. På Axelsons SPA & Skin Clinic samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder och där utvecklingsmöjligheterna är stora.

Om tjänsten

I din roll som SPA-chef äger du fullt ansvar för anläggningens ekonomiska resultat och ansvarar för försäljning, marknadsföring, personal och drift på anläggningen. Tillsammans med övriga SPA-chefer, assisterande SPA-chefer och COO inom koncernen är du med i utvecklingen av nya behandlingsprodukter och koncept, utformning och uppföljning av säljrutiner samt initierar samarbeten med andra aktörer inom och utanför vår bransch.

Arbetsuppgifter

­     Leda, planera och administrera det dagliga arbetet och driften av anläggningen

­     Aktivt delta i den dagliga driften, bemanna reception och utföra behandlingar

­     Utbilda och kontinuerligt fortbilda personal inom deras område

­     Ansvara för behövliga kontrollrutiner, t ex kort- och varuhantering, inventering och dyl.

­     Tillsammans med marknadsföringsteamet utforma och genomföra marknadsaktiviteter

­     Tillsammans med säljteamet utarbeta säljaktiviteter och målsättningar rörande försäljning

­     Tillsammans med COO lägga, utarbeta och följa upp kostnader mot budget

­     Aktivt arbeta med produktutveckling

­     Ingå lokala samarbetsavtal med kringliggande företag (friskvårdspeng, events och liknande)

Om dig

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som SPA-chef/platschef eller motsvarande, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, förlagd i Stockholm. Kollektivavtal finns. 

Ansökan och mer information

För frågor kontakta gärna COO Liselott Kågström på liselott@axelsons.se eller 070- 840 06 77. Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till liselott@axelsons.se Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående! Varmt välkommen.

Behandlingspersonal sökes till Axelsons SPA & Skin Clinic

Vi växer så det knakar och öppnar ännu en spa- och hudvårdsanläggning i Stockholm.

I våra fantastiska väldesignade lokaler där lugnet infinner sig med detsamma jobbar ett glatt gäng som brinner för sitt yrke. Vi söker nu glada, pigga och trygga terapeuter omgående.

 

Service, kunden i fokus, försäljning och noggrannhet i behandlingar är ledord och som vi förväntar oss att du är bekväm med. Att du är en certifierad terapeut är ett krav.

Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan och vill arbeta på båda våra anläggningar i Stockholm. Vi finns i Gallerian mitt i Stockholm city och vid Odenplan.

Vi arbetar med flera olika hudvårdsmärken, bl.a. Elemis, Dermaceutic, Skin Regimen, Bioline, Comfort Zone och Emité.

 

Vill du bli en del av vårt växande team?


Vi söker både fast personal och vid behov/extra

·       Hudterapeut

·       Massageterapeut

·       Spaterapeut

·       Medicinsk fotvårdare


Som hudterapaut önskar vi att du är både SHR och Cidesco certifierad.

 

Då vi nu går in i en period med ökad beläggning och vi har mycket att göra hålls intervjuer löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.


Vid frågor om tjänsterna kontakta Medina Foroozani på 08-4408080.

Maila din ansökan med personligt brev och CV till medina@axelsonsspa.se

Axelsons Gymnastiska Institut

Handledare till Medicinsk fotvård i Göteborg sökes

Vill du vara en del av branschens ledande fotvårdsutbildning?

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete för dig som har ledaregenskaper och trivs med människor och älskar kundservice. Vi söker handledare till vår utbildning i medicinsk fotvård i Göteborg som vill vara med i vår resa framåt. Vi är en skola som kännetecknas av kvalité, omtanke och entreprenörskap. Du blir en viktig del i vårt tajta team. Du trivs med en händelserik vardag där du arbetar för elevernas bästa tillsammans med dina kollegor.

Arbetet utförs på vardagar samt någon enstaka kväll.

Din Roll
Som handledare stöttar du eleverna under skolpraktiken genom råd, feedback och korrigering av tekniker. Närmaste chef är Sara Larsson, platsansvarig som i sin tur rapporterar till utbildningsansvarig. 

Dina Kvalifikationer
För att du ska trivas hos oss bör du vara trygg i dig själv och se glädjen i att lyfta och hjälpa andra. Dina främsta drivkrafter är att få eleverna att växa och utvecklas. Du är energisk, har ett naturligt driv och är noggrann. Du är social och van att möta olika typer av människor. Du är flexibel och lösningsorienterad, professionell och lyhörd i ditt arbete och sätt till elever och kollegor. Du är utbildad på någon av Axelsons Fotvårdsskolor i Stockholm, Göteborg eller Malmö och har minst 3 års erfarenhet som Medicinsk fotterapeut. Erfarenhet av undervisning, vana att prata inför folk, leda individer eller grupper är meriterande.

Ansökan
Skicka din ansöka med CV och personligt brev till Platsansvarig Sara Larsson, sara@axelsons.se Sista ansökningsdag är 30 september 2020
Då tjänsten ska tillsättas snarast sker urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Larsson på epost 
sara@axelsons.se.

Om oss
Axelsons är Nordens äldsta och största skola inom massage, medicinsk fotvård och friskvård. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Oslo och har även vissa korta kurser på andra orter i Sverige. Vår utbildning i medicinsk fotvård har bedrivits sedan 1963. Vår lärarkår består av drygt 100 lärare (läkare, naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter, osteopater m.m.). Skolan arbetar brett i samhället för att sprida kunskap och bidra till ett friskare Sverige. Vi deltar fortlöpande i forskning och andra projekt som bidrar till ett friskare Sverige.