Lediga tjänster

Jobba med oss på Axelsons

På Axelsons vill vi jobba med personer som delar vårt intresse och driv för att göra Sverige till världens friskaste samhälle.

Lediga tjänster

Vi söker säljare till vårt Kundcenter på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm

Under Kundcenters tak på Axelsons Gymnastiska Institut trängs både hjärta och hjärna – vi utgör navet för sälj- och serviceorganisationen och tempot kan delvis vara högt. Kundcenter Stockholm ligger i skolans lokaler på Gästrikegatan 10 och inkluderar också vår verksamhet i Göteborg. Här blir Du en del i både skolans och klinikens reception med tillhörande shop samt i vår kundtjänst där Du servar våra tidigare, nuvarande samt blivande elever via telefonsamtal, mail och sociala medier. I vårt kundcenter är arbetet därför varierat och Du manövrerar arbetsuppgifterna med ett glatt och öppet sinne, flexibel inför att snabbt kunna prioritera om när det behövs.

En förmiddag där du säljer bänkpapper till en tidigare elev i shopen, rådgiver med en blivande elev i telefon om vilken utbildning som passar bäst (vilket avslutas med att eleven anmäler sig), kontaktar leads via telefon, mail och sociala medier för att sedan like´a kommentarer på facebook, allt innan timmen hunnit slå lunch, gör att timmarna snabbt springer förbi. Arbetet är roligt, varierat och givande så länge Du är nyfiken, flexibel och proffsig!

Vi ser att du har tidigare säljerfarenhet av något slag, gärna inom detaljhandel och/eller friskvård och skönhet då Ditt huvudsyfte är att se varje kund-och elevkontakt som en möjlighet att stärka vårt varumärke och att både direkt och indirekt sälja utbildningar, elevbehandlingar och andra produkter. Om Du kan sälja så lär vi Dig detaljerna!

Arbetet är förlagt på dagtid med viss del på kvällar samt ca var tredje helg. Tjänsten omfattar 75% tjänst beroende på hur du kan/vill jobba.

Välkommen med din ansökan till Kundcenter på Axelsons Gymnastiska Institut!

Kontaktperson: Kristin Lagerkvist, Kundcenteransvarig Axelsons Gymnastiska Institut

070-7786691, kristin@axelsons.se