Lediga tjänster

Jobba med oss på Axelsons

På Axelsons vill vi jobba med personer som delar vårt intresse och driv för att göra Sverige till världens friskaste samhälle. Lediga tjänster hittar du här. 

Lediga tjänster

Axelsons Gymnastiska Institut

Handledare till Medicinsk fotvård i Göteborg sökes

Vill du vara en del av branschens ledande fotvårdsutbildning?

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete för dig som har ledaregenskaper och trivs med människor och älskar kundservice. Vi söker handledare till vår utbildning i medicinsk fotvård i Göteborg som vill vara med i vår resa framåt. Vi är en skola som kännetecknas av kvalité, omtanke och entreprenörskap. Du blir en viktig del i vårt tajta team. Du trivs med en händelserik vardag där du arbetar för elevernas bästa tillsammans med dina kollegor.

Arbetet utförs på vardagar samt någon enstaka kväll.

Din Roll
Som handledare stöttar du eleverna under skolpraktiken genom råd, feedback och korrigering av tekniker. Närmaste chef är Sara Larsson, platsansvarig som i sin tur rapporterar till utbildningsansvarig. 

Dina Kvalifikationer
För att du ska trivas hos oss bör du vara trygg i dig själv och se glädjen i att lyfta och hjälpa andra. Dina främsta drivkrafter är att få eleverna att växa och utvecklas. Du är energisk, har ett naturligt driv och är noggrann. Du är social och van att möta olika typer av människor. Du är flexibel och lösningsorienterad, professionell och lyhörd i ditt arbete och sätt till elever och kollegor. Du är utbildad på någon av Axelsons Fotvårdsskolor i Stockholm, Göteborg eller Malmö och har minst 3 års erfarenhet som Medicinsk fotterapeut. Erfarenhet av undervisning, vana att prata inför folk, leda individer eller grupper är meriterande.

Ansökan
Skicka din ansöka med CV och personligt brev till Platsansvarig Sara Larsson, sara@axelsons.se. 
Då tjänsten ska tillsättas snarast sker urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Larsson på epost 
sara@axelsons.se.

Om oss
Axelsons är Nordens äldsta och största skola inom massage, medicinsk fotvård och friskvård. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Oslo och har även vissa korta kurser på andra orter i Sverige. Vår utbildning i medicinsk fotvård har bedrivits sedan 1963. Vår lärarkår består av drygt 100 lärare (läkare, naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter, osteopater m.m.). Skolan arbetar brett i samhället för att sprida kunskap och bidra till ett friskare Sverige. Vi deltar fortlöpande i forskning och andra projekt som bidrar till ett friskare Sverige.