Lediga tjänster

Jobba med oss på Axelsons

På Axelsons vill vi jobba med personer som delar vårt intresse och driv för att göra Sverige till världens friskaste samhälle.

Axelsons SPA, Gallerian i Stockholm

Lediga tjänster

Vi växer så det knakar och söker nu till vårt systerbolag Axelsons SPA en
“Trainee SPA-manager"

Vill du vara med i framtidsprojekt och så småningom axla rollen som SPA-chef för en helt ny anläggning? Har du erfarenhet som hudterapeut och arbetat en längre tid på salong eller SPA med arbetsledning i fokus? Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring?

Då kan en tjänst som trainee SPA-manager inom Axelsons SPA Stockholm vara något för dig!
Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasial utbildningsverksamhet inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och som också driver SPA-anläggningar. På Axelsons SPA samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder.

Som trainee SPA-manager har du ett omväxlande arbete där du assisterar SPA-chefen i dennes dagliga arbetsuppgifter såsom att coacha terapeuter, schemaläggning, bemanning av receptionen, genomföra hudvårdsbehandlingar samt ansvara för delar av försäljning och marknadsföring. Fokus i denna roll kommer vara att agera bollplank till SPA-chefen och fungera som assisterande platschef.

Arbetsuppgifter:
• Försäljning
• Marknadsföring via sociala medier
• Utbilda personal i hudvårdsbehandlingar samt vara
delaktig i utveckling av behandlingsmeny
• Genomföra hud- och kroppsvårdsbehandlingar
• Reception, boka behandlingar och rådgivning
• Kassa, inventering och inköp
• Schemaläggning av personal

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som assisterande SPA-chef/platschef eller motsvarande, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%, förlagd till både vardagar, kvällar och helger i Stockholm. Kollektivavtal finns.

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till liselott@axelsons.se Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående!
Varmt välkommen.