Medicinsk Fotvård

Välj vad som passar dig bäst!

  • Gå utbildningen på heltid under 22 veckor och fokusera helt på utbildningen. Start 4 maj i Stockholm och Göteborg.
  • Gå utbildningen på deltid, 21 helger under 15 månader för att kunna kombinera utbildningen med arbete. Start 21 mars i Stockholm.

utbildningsgaranti grå

Medicinsk fotvård

Är du intresserad av människor och vill ha en kvalitativ utbildning som leder till jobb? Då är Axelsons utbildning i medicinsk fotvård ett bra val! Behovet av fotvård är stort. En medicinsk Fotterapeut har ett fritt yrke, nära kontakt med kunderna och får mycket uppskattning i retur.

Axelsons har haft utbildningen sedan 1963 och har hela tiden såväl utvecklat som utvecklats med branschen. Samtliga lärare är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang.

En utbildning i Medicinsk fotvård har många fördelar. Det är ett fritt yrke med stort inflytande på arbetsvillkor och tider. Med en god utbildning i fotvård kan du till exempel söka dig till ett friskvårdsföretag, en massageklinik eller ett lyxigt spa. Yrket innebär även mycket goda förutsättningar för den som väljer att öppna egen fotvårdsmottagning.

ÖPPET HUS PÅ FOTVÅRDSSKOLAN I GÖTEBORG

Onsdag den 19 februari kl.18.00-20.00

Kom träffa lärare och elever och få en känsla för vad det fantastiska yrket som medicinsk Fotterapeut innebär.

Adress. Odinsgatan 28, Göteborg

Fri entré och ingen föranmälan.

Välkommen!

Axelsons diplom – både välkänt och världskänt

När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. Axelsons utbildar människor till yrkesroller med stort ansvar.

När du är examinerad ser vi därför till att du besitter all den kunskap du behöver för att du och dina kunder ska känna er trygga i behandlingsrummet. Titlarna vi ger våra elever ska vara mycket mer än titlar, och Axelsons hjälper var och en av alla elever att bli riktigt duktig och proffsig i sitt friskvårdsutövande.