UTBILDA DIG TILL FRISKVÅRDSMASSÖR

Efter avslutad utbildning till Friskvårdsmassör har du djupa kunskaper i den svenska klassiska massagen. Du kan ge både förebyggande och friskvårdande massage, en behaglig hel- och delkroppsmassage, ansiktsmassage, taktil behandling, och har ett mjukt och inkännande sätt att behandla triggerpunkter. Tryckmassage utanpå kläderna hanterar du med van hand.

Har du några frågor?
Skicka fråga
Utbildningsgaranti

Early Bird 10%Lär dig att kombinera kinesisk medicin med zonterapi!

En påbyggnadskurs för diplomerade Zonterapeuter där vi kommer att gå igenom och repetera 5 elementsteorin, meridianerna enligt traditionell kinesisk medicin (TCM), hur man hittar de relevanta energipunkterna, gör en lättare “diagnos" samt hur man integrerar allt detta i sin zonterapibehandling.

utbildningsgaranti grå

Kursinnehåll

Kursen består av både teori och praktik. Vi repeterar och grundar våra kunskaper inom detta ämne och praktiserar på att välja och hitta de mest användbara punkterna i kombination med zonterapi. Vi kommer inte att använda nålar utan behandlar punkterna med beröring.

Inför kursen

Repetera det du lärt dig om traditionell kinesisk medicin, 5 elementen, meridianer m.m. under din zonterapiutbildning.

Mål efter avslutad kurs

Du kommer att ha en större kunskapsbank samt förståelse för obalanser ur en mångtusenårig vetenskap vilket gör att dina behandlingar blir ännu mer effektiva och ditt arbete än roligare.

Stockholm
Nästa tillfälle 2020-11-27 Stockholm, Axelsons Institute
Från 6 900 SEK inkl moms
6 dagar
Från1 190 kronor i månaden
Pris 66 125 ,- inkl moms

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Klarna och Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.