Nyheter

Workshop Slings Myofascial Training

Vill du veta vad Slings Myofascial Training är? Och vad detta träningskoncept har att göra med din fascia?

Prova på workshop med Cecilia Douglas söndag den 24 november kl.11.00-13.30

Myofascial träning är en fascia-fokuserad rörelse metod. Träningen utförs på matta och i en del övningar används små massagebollar för lite extra taktil stimulans och för att komma in lite djupare i stumma områden.

Metoden är baserad på de senaste resultaten inom forskning om kroppens myofasciella nätverk som håller ihop oss och binder oss samman från topp till tå och inifrån och ut. Mycket av kroppens kommunikation sker i fascian och där finns även de flesta av våra känsel- och rörelsereceptorer.

Nyfiken på att få lära dig mer? Kom och var med på workshopen och lär dig hur fascian kan tränas via specifika träningstekniker. Genom rörelse, lite teori och mycket expertis kommer du att få en större förståelse för fascians slingor.

Workshopen hålls av Cecilia Douglas, Slings Myofascial Practitioner, Garuda och Pilates instruktör, Myofascial Release terapeut och lärare i den Myofasciella tekniken Revolving

Workshopen är 2,5 timmar med en teoridel och en praktisk del med 1,5 timme Slings Myofasciell klass där du själv får uppleva träningen.

Plats: Axelsons, Gästrikegatan 10
Pris: 200 kronor

Anmälan och frågor:

Frågor och anmälan skickas till Cecilia på cedomotion@gmail.com

Anmälan är bindande och när du har anmält dig skickas faktura med betalningsuppgifter.

Varmt välkommen!