Personuppgiftspolicy

Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetsskyddspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

 Notera att personuppgiftspolicyn inte tillämpas på personuppgifter som du lämnar till någon av våra samarbetspartners. Vi tar inget ansvar för den personuppgiftsbehandling som utförs av våra samarbetspartners.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Axelsons Gymnastiska Institut AB (org. nr 556165-7429) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss. Har du frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post: info@axelsons.se

Personuppgifter som vi samlar in från dig

Vi kan samla in olika typer av personuppgifter om dig i samband med att du besöker våra webbsidor, bokar kurser/utbildningar, bokar elevbehandlingar, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller vid andra kontakter med oss.

Exempel på personuppgifter som vi samlar in om dig vid dessa tillfällen är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, såsom adress, e-postadress och telefonnummer
  • Personnummer
  • Användardata (till exempel vilka webbsidor du besöker/har besökt och var på webbsidorna du klickar/har klickat)
  • IP-adress
  • Korrespondens med oss (exempelvis personuppgifter som du lämnar i samband med kontakter med oss)

Varför vi behandlar dina personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för olika ändamål. Vilka personuppgifter som vi använder beror på ändamålet. Nedan följer våra olika ändamål för personuppgiftsbehandling:

  1. Marknadsföring, t.ex. genom våra nyhetsbrev och via utskick med branschnyheter eller information om våra behandlingar, erbjudande, event etc. → Behandling sker utifrån vårt berättigade intresse av att vi ska kunna skicka riktad marknadsföring med erbjudande till dig.

Du har rätt att när som helst återkalla ditt lämnade samtycke genom att mejla info@axelsons.se. Och du kan alltid avregistrera dig från våra utskick i respektive kanal.

  1. Genomföra och hantera ditt deltagande i kurser, seminarier och event

→ Behandling sker med stöd av vårt berättigade intresse att administrera och följa upp våra kurser, seminarier och event samt att ge information som du behöver känna till inför och efter ditt deltagande.

  1. Genomföra och hantera din bokning till elevbehandling.

→ Behandling sker med stöd av vårt berättigade intresse att administrera och följa upp våra utförda behandlingar. Vissa behandling av medicinsk karaktär följer övrig lagstiftning.

Hur vi delar dina personuppgifter

Vi kan dela dina uppgifter med vår ägarorganisation Axelsons Gymnastiska Institut AB. Vi kan också dela dina uppgifter med föreläsare eller med företag som hjälper oss i olika konsultuppdrag. Om vi delar dina personuppgifter kommer uppgifterna inte att användas för ändamål som är oförenliga med de ändamål som de samlades in för.

Lagring

Allmänt sett sparar vi dina uppgifter så länge som uppgifterna är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna samlades in för. Uppgifterna kan också sparas under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel under 7 år för att uppfylla krav i bokföringslagen.

I övriga fall kommer vi regelbundet se över vår personuppgiftshantering. Vi kan exempelvis radera dina uppgifter om du inte har varit i kontakt med oss på länge.

Dina rättigheter

Om du vill få insyn i din personuppgiftsbehandling har du rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter. Om vi mottar en begäran om tillgång kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person. Du har också alltid rätt att begära att dina personuppgifter rättas.

Vi kommer alltid att radera dina uppgifter i den utsträckning som krävs enligt tillämplig lag och vi kommer självklart alltid göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran om radering. Du har också rätt att invända mot vår behandling (till exempel den behandling som baseras på våra berättigade intressen) eller begära att få de uppgifter som du har lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (så kallad dataportering).

Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring eller profilering om du motsätter dig sådan behandling. Du har också rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke, t.ex. det samtycke som du som privatperson lämnar när du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Klagomål och tillsynsmyndighet

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du rätt att framställa klagomål till Integritetsmyndigheten som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandling.

Cookies
När du använder vår webbplats kan det hända att personuppgifter samlas in via t.ex. cookies. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress och cookies.

Kontakta oss

Om du fortfarande har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post info@axelsons.se

Möt våra lärare och tidigare elever

Jobbet där framtiden ligger för dina fötter

Visste du att diabetes kan synas på fötterna? På Axelsons yrkesutbildning till

Kent masserar Brynäs IF

Kent Larsson jobbar som massör på heltid för Brynäs IF. Han finns

PT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands

Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Redan vid tidig

Axelsons gav Tobias mod att starta eget

25-årige Tobias Dehlin driver sitt eget företag som ekologisk kost och näringsrådgivare.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Laddar...
Kan vi hjälpa dig?
close slider
Fält med * måste fyllas i



Kan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på
08-54 54 5900

Vilken ort gäller det