Onlinekurser

Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av all värdefull kunskap som finns. Därför har vi tagit fram onlinekurser där du kan inspireras och utbilda dig var du vill, när du vill. Kurserna erbjuder olika former av lärande med bland annat läsbart material, videos, ljudinspelningar och quiz m.m. Du väljer helt själv när du påbörjar din kurs och har sen 6 månader på dig att slutföra den.

 • Kost

  LIC. KOSTRÅDGIVARE 2.0 – ONLINEKURS

  16.000:-

  Deltid, online, 200 timmar

  Vill du jobba som Kostrådgivare och hjälpa människor till en bättre hälsa? Brinner du för att lära dig mer om hur kosten påverkar vårt välmående? I den här utbildningen lär du dig det viktigaste inom näringslära så att du är redo att börja jobba som Kostrådgivare när utbildningen är klar. Utbildningen är helt onlinebaserad och du kan därför gå den, när, var och hur du vill.

 • Anatomi

  Anatomi online

  10.000 :-

  Det här är kursen för dig som vill läsa allt om rörelseapparatens anatomi online. Muskler, leder, skelett och nervsystem illustreras digitalt i 3D och du har hela tiden med dig din lärare som berättar om kroppens funktioner. Plugga när och var det passar dig som bäst!

  Uppskattad studietid är 200 timmar.

 • Coach

  GRUNDKURS I MOTIVERANDE SAMTAL (MI) – ONLINEKURS

  5.900:-

  Onlinestudier

  Lär dig ett annat sätt att kommunicera för goda samtal, bättre relationer inom familj, vänner och professionellt. Kraftfulla verktyg som avser att hjälpa andra förändra levnadsvanor och livsstil. Bra verktyg som underlättar vardagen och vid arbetsuppgifter.

 • Akupressur

  AKUPRESSURENS GRUNDER – ONLINEKURS

  1900 :-

  Onlinestudier

  Kursen passar dig som vill lära dig egenvård och ge kortare behandlingar för vanligt förekommande besvär, såsom illamående och förkylning. Du lär dig en hel akupressurbehandling för nacke och axlar samt balansering. Om du redan är kroppsterapeut kan du lätt kombinera denna behandling i din nuvarande metod. Du som inte är terapeut sedan tidigare kommer efter introduktionskursen kunna ge dig själv och dina nära enkla och effektiva behandlingar.

 • Massage

  MASSAGENS GRUNDER – ONLINEKURS

  1.900:-

  Onlinestudier

  Tycker du om att massera? Massagens grunder passar för alla och är även en perfekt ”prova på”-kurs! På kursen får du tillsammans med Morgan Axelson, utbildad kiropraktor, medicinsk massageterapeut och personlig tränare, lära dig grunderna i hur man ger massage ”på riktigt”.

 • Coach

  FÖRÄLDRARLEDARSKAP – ONLINEKURS

  2.900 :-

  Onlinestudier och 1 individuellt samtal

  Led Dina egna barn till en god och framgångsrik utveckling genom att lära dig hjälpa dina barn utan att upplevas som en kontrollant och övervakare utan mer som en medmänniska samtidigt som barn får goda verktyg att hantera situationer som de möter i förskola, skola, kompisar och vuxna i deras omgivning.

 • Kost

  KOST FÖR BARN OCH UNGDOMAR – ONLINEKURS

  995:-

  Onlinestudier

  Vill du tillsammans med ditt barn lära dig mer om kost? Känner du att du inte riktigt har koll på vad och hur mycket till barn bör äta? Räcker barnens energi inte till för skolan, träning och kompisar?

 • Yoga & Ayurveda

  WOMEN’S HEALTH WITH AYURVEDA AND YOGA – ONLINEKURS

  3.400 :-

  Onlinestudier - Engelska

  Do you have difficulties with your monthly menstruation cycle? Are you facing trouble in your menarch or menopause? Wonder why you feel unexplainable  mood swings during a month? Has anyone ever taught you why and what menstruation cycle is and how it affects you? Do you want to be in balance every day during a month? Then this couse is for you.

 • Massage

  MASSAGE I FÖRSKOLA/SKOLA – ONLINEKURS

  Onlinestudier

  Massage ökar kroppskännedomen, känslan av att själv bestämma över sin kropp och ger en stund med vila och återhämtning. Massage gör också att barn lättare kommer till ro och somnar. Den här kursen riktar sig till pedagoger på förskola och skola.

 • Anatomi

  Muskelanatomi

  5000 :-

  För dig som läst Friskvårdsmassör, steg 1 eller motsvarande

  Musklerna illustreras digitalt i 3D och du har hela tiden med dig din lärare som berättar om kroppens funktioner. Plugga när och var det passar dig som bäst! Kursen är för dig som gått vår steg 1 på massageutbildningen till Friskvårdsmassör och vill läsa till diplomerad Massör.

  Uppskattad studietid är 120 timmar.

 • Yoga & Ayurveda

  Kompletteringskurs diplomerad Yogamassageterapeut för yogamassörer

  4900:-

  Kompletteringskurs - Online

  Den här kursen riktar sig till Yogamassörer som vill bli diplomerade Yogamassageterapeuter och har löpande kursstart.