Early Bird 10%

ONLINEKURSER

Vi vill att så många som möjligt alltid ska kunna ta del av all värdefull kunskap som finns. Därför har vi tagit fram onlinekurser där du kan inspireras och utbilda dig.

Det är inte alltid man har möjlighet att delta vid fysiska kurser och vi vill därför ge dig möjlighet till ett alternativt lärande. Onlineutbildningar möjliggör en större flexibilitet för den som vill gå en utbildning, det vill säga när, var och i den takt som passar. Vi erbjuder kortare kurser och större yrkesutbildningar, helt enkelt det vi erbjuder idag men online.

Kurserna erbjuder olika former av lärande där du genom bland annat läsbart material, videos, ljudinspelningar och quiz m.m. kan ta till dig innehållet.

Visionen med Axelsons online är att driva hela friskvårdsbranschen framåt och att alla våra kurser och utbildningar ska finnas tillgängliga alla dagar i veckan, året om, precis när det passar dig.

Genom att gå någon av våra digitala kurser och utbildningar så tror vi att vi tillsammans kan skapa ett hälsosammare och friskare samhälle.

Här kan du läsa mer om just de onlinekurser som intresserar dig.