ONLINEKURSER

Vi vill att så många som möjligt alltid ska kunna ta del av all värdefull kunskap som finns. Därför har vi tagit fram onlinekurser där du kan inspireras och utbilda dig.

Det är inte alltid man har möjlighet att delta vid fysiska kurser och vi vill därför ge dig möjlighet till ett alternativt lärande. Onlineutbildningar möjliggör en större flexibilitet för den som vill gå en utbildning, det vill säga när, var och i den takt som passar. Vi erbjuder kortare kurser och större yrkesutbildningar, helt enkelt det vi erbjuder idag men online.

Kurserna erbjuder olika former av lärande där du genom bland annat läsbart material, videos, ljudinspelningar och quiz m.m. kan ta till dig innehållet.

Visionen med Axelsons online är att driva hela friskvårdsbranschen framåt och att alla våra kurser och utbildningar ska finnas tillgängliga alla dagar i veckan, året om, precis när det passar dig.

Genom att gå någon av våra digitala kurser och utbildningar så tror vi att vi tillsammans kan skapa ett hälsosammare och friskare samhälle.

Vi använder oss av plattformen Coursio. När du trycker på läs mer och boka dirigeras du om till vår onlinebutik som finns hos Coursio.

Här kan du läsa mer om just de onlinekurser som intresserar dig.

 • Massage

  AXELSONS BUSINESS FÖR MASSÖRER – ONLINEKURS

  4.900:-

  Onlinestudier

  Är du på väg in i ett nytt yrke? Önskar du starta en framgångsrik och lönsam verksamhet men vet inte var du ska börja? Eller har du varit igång ett tag men inte lyckats på det sätt som du vill? Denna onlinekurs är en introduktion till entreprenörskap och företagande. Målet med kursen är att du ska bli STARTKLAR – veta precis vad du behöver göra för att påbörja/driva din verksamhet på rätt sätt.

 • Massage

  MASSAGENS GRUNDER – ONLINEKURS

  1.900:-

  Onlinestudier

  Tycker du om att massera? Massagens grunder passar för alla och är även en perfekt ”prova på”-kurs! På kursen får du tillsammans med Morgan Axelson, utbildad kiropraktor, medicinsk massageterapeut och personlig tränare, lära dig grunderna i hur man ger massage ”på riktigt”.

 • Akupressur

  Akupressur introduktionskurs

  1900 :-

  onlinestudier

  Kursen passar dig som vill lära dig egenvård och ge kortare behandlingar för vanligt förekommande besvär, såsom illamående och förkylning. Du lär dig en hel akupressurbehandling för nacke och axlar samt balansering. Om du redan är kroppsterapeut kan du lätt kombinera denna behandling i din nuvarande metod. Du som inte är terapeut sedan tidigare kommer efter introduktionskursen kunna ge dig själv och dina nära enkla och effektiva behandlingar.

 • Personlig tränare

  AXELSONS BUSINESS FÖR PERSONLIGA TRÄNARE – ONLINEKURS

  4.900:-

  Onlinestudier

  I den här kursen får du möjlighet att skapa en stabil grund för ditt företag, hitta din målgrupp, skapa rätt erbjudande och lära dig hur du sticker ut i mängden. Allt anpassat till dig som utbildad PT. I kursen kommer du få ta del av videos, övningar och hands on verktyg. För att du ska få så mycket relevant kunskap som möjligt.

 • Kroppsterapi

  AXELSONS BUSINESS FÖR KROPPSTERAPEUTER – ONLINEKURS

  4.900:-

  Onlinestudier

  I den här kursen får du möjlighet att skapa en stabil grund för ditt företag, hitta din målgrupp, skapa rätt erbjudande och lära dig hur du sticker ut i mängden. I kursen kommer du få ta del av videos, övningar och hands on verktyg. För att du ska få så mycket relevant kunskap som möjligt.

 • Hälsocoach

  AXELSONS BUSINESS HÄLSOCOACH – ONLINEKURS

  4.900:-

  Onlinestudier

  Är du på väg in i ett nytt yrke? Önskar du starta en framgångsrik och lönsam verksamhet men vet inte var du ska börja? Denna onlinekurs är en introduktion till entreprenörskap och företagande. Målet med kursen är att du ska bli STARTKLAR – veta precis vad du behöver göra för att påbörja din verksamhet på rätt sätt.

 • Fotterapeut

  AXELSONS BUSINESS FÖR MEDICINSKA FOTTERAPEUTER – ONLINEKURS

  4.900:-

  Onlinestudier

  I den här kursen får du möjlighet att skapa en stabil grund för ditt företag, hitta din målgrupp, skapa rätt erbjudande och lära dig hur du sticker ut i mängden. I kursen kommer du få ta del av videos, övningar och hands on verktyg. För att du ska få så mycket relevant kunskap som möjligt.

 • Coach

  GRUNDKURS I MOTIVERANDE SAMTAL (MI)– ONLINEKURS

  5.900:-

  Onlinestudier

  Lär dig ett annat sätt att kommunicera för goda samtal, bättre relationer inom familj, vänner och professionellt. Kraftfulla verktyg som avser att hjälpa andra förändra levnadsvanor och livsstil. Bra verktyg som underlättar vardagen och vid arbetsuppgifter.

 • Kost

  LIC. KOSTRÅDGIVARE 2.0

  16.000:-

  Deltid, online, 200 timmar

  Vill du jobba som Kostrådgivare och hjälpa människor till en bättre hälsa? Brinner du för att lära dig mer om hur kosten påverkar vårt välmående? I den här utbildningen lär du dig det viktigaste inom näringslära så att du är redo att börja jobba som Kostrådgivare när utbildningen är klar. Utbildningen är helt onlinebaserad och du kan därför gå den, när, var och hur du vill.

 • Kost

  KOST FÖR BARN OCH UNGDOMAR – ONLINEKURS

  980:-

  Onlinestudier

  Vill du tillsammans med ditt barn lära dig mer om kost? Känner du att du inte riktigt har koll på vad och hur mycket till barn bör äta? Räcker barnens energi inte till för skolan, träning och kompisar?

 • Yoga & Ayurveda

  WOMEN’S HEALTH WITH AYURVEDA AND YOGA

  3.400 :-

  Onlinestudier - Engelska

  Do you have difficulties with your monthly menstruation cycle? Are you facing trouble in your menarch or menopause? Wonder why you feel unexplainable  mood swings during a month? Has anyone ever taught you why and what menstruation cycle is and how it affects you? Do you want to be in balance every day during a month? Then this couse is for you.

 • MI

  FÖRÄLDRARKOLLEN

  2.900 :-

  Onlinestudier och 1 individuellt samtal

  Få kontroll på dina barn utan att upplevas som en kontrollant och övervakare utan mer som en medmänniska samtidigt som barn får goda verktyg att hantera situationer som de möter i förskola, skola, kompisar och vuxna i deras omgivning.