Öppet hus

Föredrag, Workshops och Öppna Hus

Nytt

Öppet hus på Axelsons i Göteborg

Öppet hus på Axelsons i Göteborg


Tisdagen den 2 april, kl. 18-20.30, är det dags för vårens Öppna Hus hos Axelsons i Göteborg, Odinsgatan 28, då alla som vill veta mer om våra utbildningar är hjärtligt välkomna.

 

Du får möjlighet att lyssna på föredrag, träffa elever och prata utbildning med lärarna. Kl. 18.00 håller Ulrica Norberg föreläsningen ANDAS och efteråt finns det möjlighet att få hennes bok signerad. Under kvällen har du även chansen att vinna ett presentkort, värde 2000 kr, att nyttja på en av våra utbildningar eller kurser.

Fri entré och ingen föranmälan krävs. Hjärtligt välkommen!

 

 

ANDAS – Livet händer mellan två andetag
Under denna föreläsning får du följa med på en resa genom andetagets olika gestaltningar. Vad andning är, vilken funktion den har i oss, vad ett mättat andetag är och varför det är så viktigt, tillika varför andningen är så framstående inom yoga och andra östliga läror. Vad händer i oss fysiskt, psykiskt och själsligt när andningen inte fungerar och hur vi kan använda vår andning för att öka mental skärpa, fysisk kraft, emotionell balans, kreativitet och personlig stabilitet.
Ulrica berättar om sin egen andningsresa, om yogans tusenåriga insikter samt delar med sig av senaste forskningen i ämnet ANDNING.
Ulrica Norberg
Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.
Förutom att undervisa i Yoga/Meditation arbetar Ulrica som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt är utbildad inom medicin, hälsa och träning. Ulrica introducerades till meditation och yoga i tidiga tonåren och sedan dess fördjupat sitt intresse genom otaliga resor världen över och inom olika kulturer.
Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yoga Mästare, som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet.

 

 

 


 

Möt våra lärare och tidigare elever

Jobbet där framtiden ligger för dina fötter

Visste du att diabetes kan synas på fötterna? På Axelsons yrkesutbildning till

Kent masserar Brynäs IF

Kent Larsson jobbar som massör på heltid för Brynäs IF. Han finns

PT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands

Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Redan vid tidig

Axelsons gav Tobias mod att starta eget

25-årige Tobias Dehlin driver sitt eget företag som ekologisk kost och näringsrådgivare.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Laddar...
Kan vi hjälpa dig?
close slider
Fält med * måste fyllas iKan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på
08-54 54 5900

Vilken ort gäller det