Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


PT Education

Axelsons PT Education-min

PT Education

PT Education är en av Nordens ledande PT utbildningar som bygger vidare på Axelsons mål att göra Sverige till världens friskaste land. PT Education är resultatet av ett alstrande samarbete mellan Nordens två största skolor inom friskvård, kroppsterapier och personlig träning, Axelsons Gymnastiska Institut och AFPT.

För att säkerställa kvalitén har fokus varit på att skapa den bästa utbildningen med de bästa förutsättningarna för dig som går den. Det har åstadkommits genom bland annat att vara en av få utbildningar som erbjuder den svenska FRISK-licensen som många gymkjedjor numera kräver. Totalt får du fyra licenser och certifieringar, du får lära dig av några av Nordens bästa lärare med det är långt ifrån allt.

Unik PT utbildning-min

PT Education erbjuder även unika vidareutbildningar som kanske aldrig varit mer aktuella i dagens samhälle. Du kan välja att fördjupa dig i mental träning och hjälpa personer som lider av mental ohälsa genom träning eller löpträning och hjälpa de 40% av svenskarna som löptränar regelbundet.

Ta steget-min

Förutom det hjälper PT Education dig med att få ett jobb eller starta eget genom en unik approach där de ordnar en arbetsintervju åt dig och vill du starta eget får du en egen hemsida. Låter det här intressant? Vill du jobba som PT eller ta dina träningskunskaper till nästa nivå? Läs allt om utbildningarna här: PT Education.