Samarbetspartners

Human Finans

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst….

Att starta en utbildning är ett stort steg i livet, inte minst ekonomiskt. Därför samarbetar vi med Human Finans, ett företag som utvecklar och marknadsför finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling.Besök vår hemsida

Actic

Besök vår hemsida Mer.

KroppsTerapeuternas yrkesförbund

Elev- och yrkesmedlemskap i branschens största förbund Som elev på de flesta.

Elev- och yrkesmedlemskap i branschens största förbund.

Som elev på de flesta av Axelsons yrkesutbildningar får du ett elevmedlem- skap utan kostnad i Kropps- terapeuternas Yrkesförbund. Där ingår en elevförsäkring/ behandlingsskade- försäkring. Du får även tillgång till medlemssidorna på Kroppsterapeuternas hemsida Där finns tips, inspiration och stöd kring marknadsföring, starta eget och mycket mer. Efter avslutad utbildning kan du bli yrkesverksam medlem.

Tel:08-32 80 00
Epost:info@kroppsterapeuterna.se

Ugglapraktiken

Besök vår hemsida.

Axelsons Spa

Chans till jobb direkt på Axelsons SPA i Gallerian För att stödja..

Chans till jobb direkt på Axelsons SPA i Gallerian
För att stödja nya terapeuter i sin yrkesroll och sitt yrkeskunnande har Axelsons ett nytt samarbete med Axelsons SPA i Gallerian. Det är en väg till att skaffa erfarenhet från arbetslivet och knyta viktiga kontakter. Vill du bli en del av ett behandlingscenter som erbjuder förstklassiga behandlingar med fokus på att uppnå det bästa resultatet för varje individ? Då har vi platsen för dig! Vi erbjuder möjlighet till en första anställning där du får samarbeta med en grupp inspirerande medarbetare.

Tel:08-440 80 80
Epost:info@axelsonsspa.se

Top Performance Institute AB

Vi erbjuder 20% rabatt på kiropraktiska behandlingar till alla aktiva elever och personal knutna till Axelsons Institute i Stockholm (upp till ett maximum av 4 behandlingar i månaden per person).

Vi erbjuder 20% rabatt på kiropraktiska behandlingar till alla aktiva elever och personal knutna till Axelsons Institute i Stockholm (upp till ett maximum av 4 behandlingar i månaden per person).

Vi är Legitimerade kiropraktorer, Medicinska massageterapeuter och Personliga tränare med stor kompetens inom nutrition samt sömn- och stresshantering.

Vår kiropraktorklinik på Vegagatan 15 ligger 50 meter från Odenplan station och erbjuder tjänster samt produkter för att optimera patienters livskvalitet och hälsa.

Besök webbsida: www.tpi.se