HUD & SPA

Hudvård & SPA

Hos oss kan du som älskar hudvård utbilda dig till ditt drömyrke! Vi erbjuder både långa diplomutbildningar som ger tunga yrkestitlar och kortare kurser både för nybörjaren, hemmafixaren och den professionelle som söker vidareutveckling. Den gemensamma nämnaren för alla våra utbildningar och kurser är vårt stora intresse för helheten och att hälsa och välmående kommer inifrån och ut. Våra lärare är välutbildade, kompetenta och uppdaterade på det senaste inom sitt ämne. Alla är yrkesverksamma i den behandlingsform de undervisar i och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang.

Under åren har vi sett en hel bransch växa något enormt och vi är stolta att få vara en stor del i den och dessutom ta täten med vår splitternya yrkesutbildning Diplomerad Hud- och Spaterapeut. Med den utbildningen i bagaget är du rustad att kunna jobba med all typ av hudvård, både traditionell och med mer avancerade metoder och produkter som går på djupet och ger resultat!

Självklart vill vi att så många som möjligt ska få jobba i den härliga miljö som hud- och spabehandlingar innebär så därför ser vi till att vara så flexibla som möjligt i våra kursupplägg. Du som inte är helt säker på vad du vill i framtiden men ändå är nyfiken på och vill få in en fot i skönhets- och friskvårdsbranschen kan med fördel gå vår Spaterapeututbildning. I den har vi lyft ut själva kroppsterapimomenten från yrkesutbildningen och på så sätt skapat en helt egen unik utbildning.

Du som redan är utbildad friskvårdsmassör och vill bredda ditt behandlingsutbud med hud- och /eller spabehandlingar kan läsa Spa för massörer, se HÄR

Lär känna hudvårdsmärkena vi samarbetar med!

INIKA Organic är ekologisk makeup som är bra för huden, doftar gott och har en god effekt. Det är en 100 % naturlig makeupserie, ekologiskt certifierad, helt vegansk och cruelty free-certifierad. Läs mer Inika Organic i vår atikel här.

ESSE var det första hudvårdsmärke i världen med att använda levande goda bakterier, i kombination med prebiotika, som de goda bakterierna äter. Dessutom innehåller produkterna inaktiv probiotika, den lever inte men har sin egen positiva effekt. Läs vår intervju med Christopher Genberg och hans mamma Anki och hur de startat ESSE Probitic Skincare i Sverige.

MARIA ÅKERBERG är en pionjär inom segmentet ekologisk och naturlig hudvård. Det är bland annat den enda hudvårdsserien i världen som använder levande stamceller från rosenrot! Här får du träffa grundaren av produktserien Maria Åkerberg. Läs mer här.