Christina Nilsson

Blev diplomerad Coach april 2014

Christina Nilsson, dipl.Coach

Jag bor i Vaxholm med min man, våra 4 barn och labrador valp. Jag har alltid varit nyfiken och lite äventyrlig av mig. Jag älskar att vara ute i naturen, umgås med djur, teater, musik och konst, spännande resor till jordens alla hörn och möten med människor, gärna ihop över en god måltid.

 

Hur kommer det sig att du utbildade dig till Coach?

Det kändes som ett naturligt steg att ta. Jag ville hitta ytterligare ett redskap till de utbildningar jag redan har. Jag är dramapedagog och har en skådespelar utbildning i botten. Kommunikation med människor har alltid intresserat mig.

 

Vad tyckte du om utbildningen och dess upplägg i 6 perioder?

Jag är så glad för att jag gått den här utbildningen. Jag har verkligen fått en riktigt ordentlig coachning i rätt riktning av mitt eget liv. Förutom att jag även fått verktyg att kunna coacha andra. Kan man coacha sig själv kan man även coacha andra. Utbildningens upplägg i 6 perioder har varit kanon. Det har varit skönt att få lite tid emellan för reflektion och tid för de coachsamtal vi genomfört i praktik.

 

Vad tyckte du om lärarna?

Gudrun Sköld som varit huvudlärare är underbar. Alla gästlärare har haft så mycket spetskunskaper av helt olika slag. Kommunikation, mental träning, medvetet ledarskap, ayur veda och tankens kraft. Jag kan bara säga tack ni fantastiska människor. Så mycket ni har givit av kunskap, värme och kärlek.

 

Du är även Rosenterapeut. Vilken glädje av Coach-utbildningen har du när du ger Rosenbehandlingar?

Att möta medmänniskor som kroppscoach, som jag skulle kunna säga att man gör i Rosen eller som coach är för mig inte så stor skillnad. Det handlar om att den som kommer till mig ska hitta sin inre kärna, sitt sanna jag och våga släppa taget och leva sin dröm. Men jag skulle nog kunna säga att jag känner mig bekvämare i alla former av samtal efter coachutbildningen.

 

Hur kommer du arbeta som Coach? 

Jag kommer att ge coachsamtal i min behandlingslokal i min fantastiska trädgård på Rindö i Vaxholm. Jag coachar gärna dig/er i att hitta dina/era nästa steg och att våga ta dom.

Jag kommer även fortsätta att ge kurser med drama och kommunikation där jag har glädje av min coachutbildning.

Jag tänker också erbjuda grupp och enskilda coachsamtal mot skolor och företag.

 

Kan du rekommendera utbildningen till andra?     

Absolut! Förutom att jag har fått vänner för livet ibland mina kurskamrater, har jag fyllt på mig själv med kunskap, energi och kärlek. Jag har fått ännu bättre självkännedom och känner mig nu taggad på att coacha andra.

 

Läs vidareJobbet där framtiden ligger för dina fötter

Visste du att diabetes kan synas på fötterna? På Axelsons yrkesutbildning till

Kent masserar Brynäs IF

Kent Larsson jobbar som massör på heltid för Brynäs IF. Han finns

PT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands

Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Redan vid tidig

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Laddar...
Kan vi hjälpa dig?
close slider
Fält med * måste fyllas iKan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på
08-54 54 5900

Vilken ort gäller det