KOST & COACHNING

Kost och coaching

För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på det senaste inom såväl forskning som ämnet de undervisar i. Samtliga lärare är yrkesverksamma inom sitt ämne/ behandlingsform och har handplockats för sin djupa kunskap, sin personlighet och sitt engagemang.

Diplomerad Kostrådgivare på distans

Vill du jobba som Kostrådgivare och hjälpa människor till en bättre hälsa? Brinner du för att lära dig mer om hur kosten påverkar vårt mående? Vill du få grundläggande kunskap inom en rad olika ämnen? Då är vår utbildning till diplomerad Kostrådgivare något för dig. Utbildningen är helt på distans, du loggar in via vår webbportal och får där tillgång till text, bilder, filmer, inspelade föreläsningar och hemuppgifter. Du har även chans till kontakt med våra lärare under utbildningen.

Samtal som motiverar

För att få bra och bestående resultat av sina behandlingar behöver kunden ofta göra någon förändring i sitt liv. Ändra på kosten, börja träna, stretcha eller förändra någon annan vana. För att kunna motivera och hjälpa sin kund genomföra dessa förändringar gäller det att inspirera och motivera på ett professionellt och inkännande sätt. Med vår nya grundkurs i Motiverande samtal (MI) får du redskapen.

MI – Motivational Interviewing – är en internationell metod inom kommunikation som ger en öppning till framgångsrika klientsamtal och uppdrag inom många områden. Samtidigt kan du förvänta ett lyft i dina relationer med familj och vänner.

Läs mer här.

Axelsons diplom – både välkänt och världskänt

När du gått en utbildning hos Axelsons vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons. Axelsons utbildar människor till yrkesroller med stort ansvar.

När du är examinerad ser vi därför till att du besitter all den kunskap du behöver för att du och dina kunder ska känna er trygga i behandlingsrummet. Titlarna vi ger våra elever ska vara mycket mer än titlar, och Axelsons hjälper var och en av alla elever att bli riktigt duktig och proffsig i sitt friskvårdsutövande.