Utbildningar & Kurser

Nedan ser du vårt utbud av kurser och utbildningar på Axelsons Institute. Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss gärna via chatten på hemsida eller maila oss på info@axelsons.se.

Massage utbildning

Massageutbildningar

Hälften av Sveriges alla massörer är utbildade på Axelsons. Sedan 1962 har vi byggt upp ett internationellt rykte som “the home of swedish massage”.

kroppsterapi utbildning

Zonterapi & Akupressur

Oavsett om du är intresserad av zonterapi eller akupressur är vårt mål att göra dig till en trygg och säker terapeut redo att börja jobba direkt efter utbildningen.

fotvårdsutbildning

Medicinsk Fotvård

Är du intresserad av människor och vill ha en kvalitativ utbildning som leder till jobb? Då är Axelsons utbildning i medicinsk fotvård ett bra val!

Med vårt nya schema kan du lätt kombinera ditt arbete med våra utbildningar.

yoga utbildning

Träning, Kost & coaching

För att du ska få den bästa kvaliteten på utbildningen har Axelsons välutbildade och kompetenta lärare som är uppdaterade på det senaste inom såväl forskning som ämnet de undervisar i. Läs mer om vår PT utbildning, utbildning till Hälsocoach och Kostrådgivare här.

spa och hudterapeut utbildning

SPA & Hudvård

Axelsons har både utbildningar och kurser inom SPA och hudvård. Den gemensamma nämnaren är vårt intresse för helheten och att hälsa och välmående kommer inifrån och ut.

hälsocoach utbildning

Yoga och ayurveda

Yoga är i dag en välkänd och mycket omtyckt form av fysisk träning, som många förknippar med inre ro, avslappning och stresshantering. Vi på Axelsons erbjuder flera populära utbildningar och kurser inom yoga och ayurveda.