Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Axelsons utbildningsgaranti – Vi ses på plats eller online

Utbildningsgaranti Axelsons vit

Våra utbildningar pågår för fullt och kommer att fortsätta som vanligt även i höst så om nuvarande rekommendationer om distansundervisning kvarstår har vi förberett oss och fortsätter med våra webbaserade lösningar. 

Då kommer du istället för att komma till skolan sitta hemma, och se på föreläsningar, filmer, läsa texter, ha hemuppgifter och så börjar du de praktiska momenten längre in i utbildningen.

Vad är Axelsons utbildningsgaranti?

Vår utbildningsgaranti innebär att våra utbildningar och kurser kommer fortsätta som vanligt. Ifall rekommendationer om distansundervisning kvarstår fortsätter undervisningen via våra webbaserade lösningar med fullt stöd av våra duktiga lärare istället. Eventuella praktiska moment kommer då göras längre in i utbildningen.

Vilka åtgärder har Axelsons vidtagit?

För oss på Axelsons är våra elever och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Därför gör vi allt som står i vår makt för att alla på skolan ska känna sig trygga.

Vi har alltid noggranna hygienrutiner och dessa har vi nu ytterligare förstärkt så att vi kan säkerställa att alla våra utrymmen, salar och behandlingsytor fortsätter förbli så rena och hygieniska som möjligt. Detta inkluderar en ökad städfrekvens av alla kontaktytor, som till exempel behandlingsbänk, dörrhandtag, handfat, toaletter och betalningsenheter.

Vi har också ändrat om i våra lokaler så att det finns mer utrymme och därmed minskat ned antal personer som befinner sig i lokalen samtidigt. 

Axelsons har strikta riktlinjer gällande att elever och medarbetare som kan ha symtom ska hålla sig hemma!

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende i denna utmanande tid. Har du frågor gällande våra utbildningar och kurser, tveka inte att höra av dig till info@axelsons.se.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.