Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Vill du också tjäna mer?

 

Kom ur de begränsande tankefällorna!

 
I artikeln Våga värdesätta din kunskap berättar Sabine Rosén om sitt eget företagande och hur hon började våga ta betalt.
Hennes historia kan för många terapeuter låta både lockande och ouppnåelig. Det finns så många invändningar, så många om och men, så många tankar om vad som är möjligt för just en själv.

Sabine är en mästare på att vända ut och in på resonemangen och hitta kreativa lösningar. Jag serverade henne några frågeställningar som jag själv och många andra terapeuter brottas med i sitt företagande. Här är Sabines förslag:

– Jag har inte tillräckligt med kunder

Sabine säger: Vänd på det och fundera på vad du kan ge för att visa på din kompetens och ditt engagemang. Kanske kan du erbjuda de kunder du har en gratis workshop där de lär sig att ge en nackmassage till familjen.
Under workshopen kan du berätta omkring vikten av massage, så att de ytterligare förstår varför de ska fortsätta gå hos dig. Eller visa upp dig i något annat sammanhang där det finns människor, låt dem prova på gratis, så att de får reda på att du finns och vad du kan. Var generös!

– Men jag ger ju inte den typen av specifika behandlingar som du ger, jag ger mest avslappnande massage

Sabine säger: Avslappningsmassage har en massa positiva effekter! Påpeka vikten av de effekter massage ger på nervsystemet, immunsystem och välmående och hur viktig massagen är för att bevara hälsan, så att kunderna är medvetna om vilka resultat de kan förvänta sig.

– Thaimassören tar bara 350 kr för en timmes behandling. Hur ska jag kunna motivera mina kunder att betala 200 kr mer för att gå till mig?

Sabine säger: Du måste visa på skillnaden i resultat! De som verkligen behöver specifik hjälp kommer välja dig om du kan ge dem den hjälpen, hellre än att gå till någon som är billigare men inte kan hjälpa dem av med sina problem.

Om jag höjer priset kommer kunderna att gå mer sällan.

Sabine säger: Perfekt! Eftersom de är så nöjda med din hjälp kommer de rekommendera flera personer att söka upp dig = mer folk i bokningskalendern, rätt folk i bokningskalendern och KUL för dig att göra sann och äkta skillnad i folks liv.

DSC_3895%20-%20kopia[2]

Sabine Rosén