UTBILDA DIG TILL YOGALÄRARE MED NÅGRA AV SVERIGES BÄSTA YOGALÄRARE

Drömmer du om att göra din passion till ett yrke? Eller vill du bara bredda din kompetens inom friskvård? Välkommen till vår populära utbildning till Yogalärare. Utbildningen leds av ett erfaret lärarteam med Sandra Grundstoff som huvudlärare, och Yogamästare Ulrica Norberg som gästlärare, och ger en mycket stabil grund att stå på för dig som vill börja lära ut Yoga till andra. Självklart är utbildningen registrerad och godkänd av Yoga Alliance.

Har du några frågor?
Skicka fråga
Utbildningsgaranti

Bli Yogalärare med några av Sveriges bästa Yogalärare

Yogalärare Multistyle 200 h

Drömmer du om att göra din passion till ett yrke? Eller vill du bara bredda din kompetens inom friskvård? Välkommen till vår populära multistyle- utbildning till Yogalärare. Utbildningen leds av några av Sveriges mest erfarna lärare inom Yoga; Sandra Grundstoff, Vandana Jain, Viktor Frih, Jenny Lindgren, Helene don Lind och med Yogamästare Ulrica Norberg som gästlärare, och ger en mycket stabil grund att stå på för dig som vill börja lära ut Yoga till andra. Självklart är utbildningen registrerad och godkänd av Yoga Alliance.

Vår populära utbildning till Yogalärare omfattar 200 timmar under 36 dagar. Under utbildningen lär vi oss att variera yogaövningar för att uppnå olika effekt för både individer och grupper, så att du kan arbeta professionellt som Yogalärare. Det handlar om en resa där vi fördjupar oss i Yoga, mindfulness och meditation och där du får gedigen träning i att guida människor genom fysiska övningar, energi- och andningsövningar på ett säkert sätt.  Utbildningen passar både dig som vill ta din passion till nästa steg och dig som redan arbetar med friskvård professionellt och vill bredda din kompetens, eftersom utbildningen anpassar sig efter gruppen. Efter avslutad utbildning kan du registrera dig som RYT 200 inom Yoga Alliance.

Vi lever upp till Yoga Alliances krav med god marginal!

Vår Multistyle Yogalärarutbildning omfattar ca 320 timmar, där 202 timmar är lärarledd undervisning, och ca 120 timmar självstudier. Vi är registrerade hos Yoga Alliance som RYS200 (Registered Yoga School 200 hrs) och efter din examen kan du välja att registrera dig hos Yoga Alliance som RYT200 (Registered Yoga Teacher 200 hrs).

En 200-timmars utbildning ska, för att kunna registreras, bestå av 180 lärarledda timmar och 20 timmar självstudier. På Axelsons får du därför mer tid med dina lärare, mer innehåll och mer tid att tillgodogöra dig kunskap, än på många andra utbildningar på samma nivå. Därför kan vi med stolthet säga att vi lever upp till YA's krav med god marginal.

Vi fokuserar framför allt på att du ska praktisera dina kvaliteter som lärare, och en del av din examination hos oss består i att hålla 25 klasser utanför skolan under utbildningens gång. Vi har också valt att lägga ett större antal timmar på framför allt anatomi och undervisningsmetodik. Oavsett vilken erfarenhet du har när du börjar hos oss, hjälper vi dig att hitta den typ av träning och de målgrupper som du kan rikta dig till, med självförtroende och tillräcklig kunskap.

Med Axelsons Yogautbildning får du:

 • En mycket god grund för att börja arbeta professionellt med Yoga
 • Några av Sveriges främsta Yogalärare som lärare
 • Möjlighet till registrering som RYT 200 inom Yoga Alliance
 • Axelsons goda renommé och kvalitetsstämpel
 • Praktisk kunskap i att driva eget

Yogalärarutbildningen innehåller bland annat:

 • Yoga Asanas (”Yogaställningar”), deras biomekanik och variationsmöjligheter
 • Mindfulness i teori, praktik och undervisning
 • Stress / Avspänning
 • Rörelseapparatens anatomi och biomekanik
 • Ayurveda – i vardagen och i yogaundervisningen
 • Lärarrollen och konsten att undervisa – auktoritet och autenticitet
 • Undervisningsträning
 • Yogans etik, filosofi och historia
 • Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Iyengar Yoga med flera stilar och principer
 • Praktiskt och teoretiskt prov

Yogalärare Multistyle 200 h hålls i Stockholm och pågår under 36 dagar. I utbildningen ingår även Retreat (exklusive resekostnad). Examinering sker löpande i såväl praktik som teori, exempelvis provträning. Nästa utbildningstillfälle startar 2020-10-08.

Från963 kronor i månaden
Pris 53 500 ,- inkl moms
Inga kommande tillfällen
36 dagar

Hej jag heter Claudia och hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra utbildningar. Skicka mig dina frågor eller ring mig 08-54 54 59 00.

Skicka fråga

Betalning

Betalningen ska inte vara ett hinder när du investerar i dig själv! Därför kan du välja att betala hela summan på en gång eller ta allt på avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Tack vare vårt samarbete med Klarna och Human Finans kan du betala allt på en gång eller ta det på avbetalning. Kontakta oss för mer information om olika betalningsalternativ, så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst just nu.