Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Yogamassage – en magisk utbildning

Anna-Lena Sederowsky är lyrisk över sin utbildning i Yogamassage hos Axelsons, och lycklig över de fina resultat hon når med sina klienter.

 

– För mej personligen var utbildningen både lärorik och skön. För visst är det en ultimat kombination att lära sig något nytt och samtidigt få behandlingar? säger Anna-Lena.

 

Vandana och Johan tog oss genom kursmaterialet och alla övningar på ett tryggt och lugnt sätt. Bättre lärare går inte att få. Den djupa innebörden av vissa saker som de mycket kompetenta lärarna brukade säga har verkligen satt sig i huvudet! Som ”stretchen tar där det är som kortast”, och ”less is more”…

 

Otroliga resultat från början

–  När jag kom hem och började praktisera på allvar befann jag mej plötsligt i sjunde himlen för att alla mina klienter fick så väldigt fina resultat, berättar Anna-Lena. De blev bättre i sina nackar, ryggen kändes inte lika stel längre och ischiasen var mycket bättre än veckan innan. Jag svävade på små moln av pur lycka över en toppenutbildning, och att jag hade fått verktyg till att öppna upp hela härligheten för mina klienter.

 

Kompetensen växer med praktiken

–  Jag började alltmer inse att det finns så många olika sjukdomsbilder och smärttillstånd, och blev alldeles ödmjuk inför den otroligt stora uppgiften jag hade framför mej. Där kommer praktiken in som bästa läraren, konstaterar Anna-Lena. Med nya klienter som knackar på min dörr, med nya krämpor, nya ryggar, nya nackar. Så småningom kommer känslan för vad jag har under mina händer när jag börjar massera.

 

Ögat börjar leta efter skillnader i strukturen på musklerna och intuitionen börjar ge små ”vinkar” om vilken stretch jag ska ge klienten just idag. Klienten förundras över framstegen och undrar liggande på madrassen: ”Var ska den här stretchen ta någonstans?” Jag svarar lugnt: ”Den tar där det är som kortast”!

 

Många hälsomässiga sidovinster

–  Yogamassage är en kombination av massage och djupa stretchar för att öppna upp för cirkulation och flöde i kroppen. Det jag förundras över är också alla de underliggande processerna som sätts igång i kroppen; matsmältningen fungerar bättre, lymfsystemet stimuleras och åderbråcken på klientens ben går tillbaka. De där små oförklarliga framstegen som gör yogamassage till en holistisk behandling, med väldigt goda resultat, ler Anna-Lena.

 

 

Vill du pröva en behandling hos Anna-Lena? Boka här!

 

Läs mer om Yogamassage här!